Beşiktaş kırmızı kart gören Josef için TFF'ye başvurdu!

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonunda kırmızı kart gören Josef de Souza için federasyona başvuruda bulundu.

Beşiktaş kırmızı kart gören Josef için TFF'ye başvurdu!
Beşiktaş kırmızı kart gören Josef için TFF'ye başvurdu!
GİRİŞ 05.09.2022 11:33 GÜNCELLEME 06.09.2022 00:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Lige iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 10 puan toplayan Beşiktaş, dün akşam deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçını da 3-2 kazanırken karşılaşma sonrası çıkan olaylar geceye damga vurmuştu.

Futbolculara saldırı

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya atlayan bir Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı futbolcuların olduğu bölüme doğru koştu ve Cenk ile Salih'e tekme attı. 

Josef taraftarı uzaklaştırdı

orta sahada çıkan arbede sırasında Josef de Souza sahaya giren taraftara müdahale etmesinin ardından soyunma odasında kırmızı kart gördü.

Beşiktaş'tan jet açıklama

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, "Josef de Souza'nın arkadaşını korumak için saldırganı tutmasından dolayı gördüğü kırmızı kartı kabul edemiyoruz. Bizim nedense Ankaragücü ile olan maçlarımız Ankaragücü taraftarı açısından garip bir gerilimle oynanıyor. Biz buraya iyi duygularla geldik. Çok da iyi karşılandık, Ankaragücü yönetimince çok da iyi ağırlandık. Biz de onları o şekilde karşılayacağız. Ancak şimdi anlıyoruz ki Ankara Valiliği, Beşiktaş seyircisini stada almamakta son derece haklıymış. Genç bir oyuncumuzun olayları tetiklediğini söylüyorlar. Öyle bir şey yok. Bizim genç oyuncumuzun bir kusuru ve hatalı davranışı varsa o bize iletilirse biz onun gereğini yaparız. Kimsenin ondan endişesi olmasın. Ancak bizim oyuncumuza da kimsenin el, dil uzatmasına izin vermeyiz. Bugüne kadar vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Lütfen sahalarımızda şiddetin terörize bir hale gelmesine izin vermeyelim" diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyler olayları tasvip etmiyoruz ama de Souza once sag eliyle adama vuruyor sonra ayırmak için çekiyor. kimse görmüyor mu. yoksa bana mı öyle geliyor
    Cevapla
  • karınca 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anladığım; MHK, TFF ve Ankaragücü topluca Beşiktaş'a saldırdı. Bu sefer deviremedi.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere ne verdiniz onura söyleyin
    Cevapla
  • Bjk56 1 yıl önce Şikayet Et
    Onuru görünce söyleriz
    Cevapla
  • Karagöz 34 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu. Bu. Ülkede gs. Fb. Daha iyi bilir Sen futbol izleme. Senin sahaya giremdenden ne farkin var. Veya digerlerinden
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik görevlileri cezalandırmalı.. maaş lari kesilsin görevini ıyi yapsınlar
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursa ve Ankaragücü Beşiktaş'a cephe almışlar, bir husumettir dönüp duruyor hayırdır nedir derdiniz, futbol bu" holiganlar "sahada oynanır sahada biter,45 dakika küfür ettiniz utanmadınız değil mi? şimdide algı yapın genç bir futbolcu bizi tahrik etti diye,sizin bu ligde yeriniz yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle