Babam, "Beşiktaş'ı şampiyon yapacaksın" dedi

2 sezon önce Beşiktaş'la Süper Lig zaferi yaşayan Sergen Yalçın, yaşadığı şampiyonluk zaferini önceden babasının kendisine söylediğini ifade etti.

Babam, "Beşiktaş'ı şampiyon yapacaksın" dedi
Babam, "Beşiktaş'ı şampiyon yapacaksın" dedi
GİRİŞ 26.08.2022 21:11 GÜNCELLEME 27.08.2022 01:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2020-21 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran teknik direktör Sergen Yalçın, bir Youtube kanalına konuk oldu. Tecrübeli hoca, babasıyla yaşadığı unutamadığı bir anıyı anlattı ve Kara Kartal'da yaşadığı şampiyonluk zaferini de önceden babasının kendisine söylediğini ifade etti.

İşte o sözler:

"Çok enteresan bir anı anlatayım. Chelsea deplasmanına gidiyoruz. Maçla ilgili 'İnşallah çok fazla santra yapmayız' dedim, çok zor maç yani. Rahmetli babam, bu maç öyle olmayacak dedi '2-0 bitecek, 2 golü de sen atacaksın' dedi. İnanmadım."

'2-3 kişi şahittir'

"Babam bir şey daha söyledi, 'Bu maçları bırak. Sen futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olacaksın, Beşiktaş'ı şampiyon yapacaksın' dedi. Bunu kimse bilmez, 2-3 kişi şahittir. Ben de futboldan sonra bunu çok fazla yapmayı düşünmüyordum. Antrenörlüğe başladım. Seneler geçti. Anadolu'da birçok takımda çalıştım. O seviyeyi yakaladım. Beşiktaş'a gelince ilk defa hedef takımda başladım."

'İnşallah averajla şampiyon oluruz dedim'

"Şampiyon olduğumuz sene teknik ekiple oturduğumuzda biz şampiyon olacağız dedim. Babamın sözü aklıma geldi. İnşallah dedim averajla şampiyon oluruz. Buraya kadar yaşadıysak sonuna kadar yaşayalım dedik. Buradan şampiyon olmak kolay değildi. Bunu yakalamak bize nasip oldu. 3 tane büyük takım yarışıyordu. Biz o kadar mücadele etmişiz ki bizim şampiyon olmamız lazımdı. O şampiyonluğun verdiği gururun benim açımdan hiçbir karşılığı yok."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu
    Cevapla
  • vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    Dahi baban Okan burukla beraber sivası küme düşüreceğinizide söylemişmiydi
    Cevapla
  • fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    çağdas atan ile el ele kol kola şampiyon oldu Beşiktaş..hatayin da az kıyağı olmadı hani...
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Babanız kabirde ne olacağından bahsetti mi?
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki baban besiktasi sampiyon yapacaksin dedikten sonra sampiyonlar ligine katilacaksin sifir puan sifir gol ile tamamlayacaksin demedimi onuda soyleseydin?
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    boş yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle