Galatasaray ve Beşiktaş'tan Isak Hien için kıran kırana transfer yarışı!

Djurgarden forması giyen Isak Hien, Galatasaray ile anlaşma sağlayamadı. İsveçli stopere Beşiktaş da talip oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Isak Hien için kıran kırana transfer yarışı!
Galatasaray ve Beşiktaş'tan Isak Hien için kıran kırana transfer yarışı!
GİRİŞ 17.08.2022 11:21 GÜNCELLEME 18.08.2022 09:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın gündemine yeni bir isim geldi. Daha önce adı Galatasaray ile anılan ve İsveç Ligi ekiplerinden Djurgarden forması giyen İsak Hien’i Kara Kartal istiyor. Kulübüyle 1 yıllık kontratı kalan genç oyuncunun, ülke dışına çıkmak istediği ve takımda kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Özellikle 23 yaşındaki futbolcunun kontratı bitecek olması nedeniyle Djurgarden de çaresiz kaldı. İki taraf arasında pazarlıkların sürdüğü bilgisine ulaşıldı. 

Kulüpten cevap bekleniyor

İsveçli savunmacı için Beşiktaş’ın toplamda 2 milyon Euro bandında bir teklif yaptığı bildirildi. Ancak karşı taraftan 3.5 milyon Euro istendiği bilgisine ulaşıldı. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlı kulübün, 2 milyonun yanına bonusları ekleyeceği ve gerekirse de sonraki satıştan pay verebileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda taraflar arasında pazarlıklar devam ederken, İsveç kulübünden gelecek cevap bekleniyor. Isak Hien için Beşiktaş kulübünün kapısını çalan oyuncu temsilcisi başarılı stopere Galatasaray’ın da talip olduğunu ancak anlaşma sağlanamadığını belirtti. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • asad 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın yeni marcao su bu
    Cevapla
  • Yalan haber 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray in bu oyuncu ile ilgisi yok.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajeri senmisin nereden biliyorsun.
    Cevapla
  • Menajerler 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine iş başında bizim klüpleri tongaya düşürme derdindeler ilk Gsye teklif ettiler şimdide bjkye hemende sazan gibi atlıyolar danaoğlu danalar
    Cevapla