AEK'dan Montero'ya kanca!

Beşiktaş forması giyen ve kadro planlamasında yer almayan Francisco Montero'ya Yunanistan Ligi temsilcilerinden AEK'dan teklif geldi.

AEK'dan Montero'ya kanca!
AEK'dan Montero'ya kanca!
GİRİŞ 16.08.2022 19:52 GÜNCELLEME 16.08.2022 19:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alan İspanyol stoper Francisco Montero'ya, Yunanistan'dan talip çıktı.

Ülke basınında yer alan habere göre; Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden AEK, siyah-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Francisco Montero ile ilgileniyor.

Haberde, 23 yaşındaki savunma oyuncusunun Beşiktaş'ta forma şansı bulamadığı için Yunan kulübünde oynamaya olumlu yönde baktığı aktarıldı.

Vida ile yeniden buluşuyorlar

Bilindiği üzere AEK, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyip takımdan ayrılan Hırvat stoper Domagoj Vida'yı da transfer etmişti.

Beşiktaş'ta istikrar yakalayamadı

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar süren Francisco Montero, siyah-beyazlı forma altında 2 sezon boyunca çıktığı 43 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 45 dakika forma şansı bulabildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Aek kimdir bizden topcu alabilsin maaşını ödeyemez.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin hemen
    Cevapla
  • Malmısın 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha genç ne olacağı belli değil
    Cevapla