Ahmet Nur Çebi: Fenerbahçe maçındaki pozisyonu gösterdik

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Corendon Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol ile ilgili görüşmek için TFF’ye gitti.

GİRİŞ 16.08.2022 14:37 GÜNCELLEME 16.08.2022 17:17
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu tesislerine gitti. Çebi, Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Beşiktaş Başkanı, siyah beyazlı takımın son oynadığı Alanyaspor maçı hakemi Yasin Kol hakkında rahatsızlığını dile getirdi.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'ın uğramış olduğu haksızlığı ve adaletsizliği kendilerine arz ettik. Sonuç olarak kendilerinin de bunu anladıklarını ve değerlendireceklerini anlamış bulunuyorum."

"Bir maçta 10 tane hata olmaz"

"Beşiktaş'ın tahammül sınırının bittiğini yeteri kadar anlattığımı sanıyorum. Sonuçlarını çok müspet şekilde görmeyi bekliyorum.1 maçta 1 hatayı anlarsınız, ama 10 tane hata olmaz. Tercihimiz, Yasin Kol’u bir daha maçlarımızda görmemek. Beşiktaş'ın bundan fazlasını kaldıracak limiti kalmadı. Hakemlerin hata yapma şansı yok. Nasıl bir cerrahın ameliyatta hata yapma şansı yoksa hakemlerin de yok. Bir maçta 10 tane hata olmaz."

"Benim camiam mutsuz"

"Benim camiam mutsuz, benim camiamın güvene ihtiyacı var. Hakemlerle ilgili TFF'nin daha şeffaf olması gerektiğini söyledik. Ben adalet ve vicdan istiyorum. Başka bir şey istemiyorum."

"Fenerbahçe maçındaki pozisyonu gösterdik"

"Fenerbahçe maçı ile bizim maçtaki fotoğrafı önlerine koyduk. Aradaki farkı sorduk. Geçen sezon sorunları bitirmek için bir operasyon yapmışlardı, sonra vazgeçtiler. Sorun yeniden geri döndü. Bence hata yaptılar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 70
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hakemleri bjk olan olmayan herkes hak ederek şampiyon oldu diye dile getiriyordu ayrıca hatayspor'u 7-0 yendikten sonra kupanın yarısını tutmuştu zaten...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İki yıl önce hakemler sayesinde şampi olurken hiç sesiniz çıkmıyordu.Şu ligi ikiye bölün kurtulalım bu istanbulun şımarıklarından.Anadolu ligi ve istanbul ligi olsun
    Cevapla
  • Gökmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Birazda özeleştiri yapmayı ogrenseniz. İstanbulun buyutulmusleri her başarısızlıkta hakemlere saldiracaklar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayısı kentli. 16.08.2022 o allahın kuku yasin kol adam gibi maç yönetse 7 olurdu at gözlüklü arkadaşlar...
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem işini adam gibi yapsaydi, bjk daha birinci dakikada 10 kişi kalirdi. Nkoudu'nun yaptigi hareket kirmizi kartin babasi!!!!
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğin konularda yorum yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle