Beşiktaş, Diallo ve Bailly için harekete geçti!

İngiliz basını, Beşiktaş'ın Manchester United'ın yollarını ayırmayı planladığı Amad Diallo ve Eric Bailly için harekete geçtiğini duyurdu.

GİRİŞ 16.08.2022 11:19 GÜNCELLEME 16.08.2022 20:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetim, Süper Lig'de oynanan 2 maçı baz alarak takıma acil takviye yapma kararı alan Beşiktaş, İngiltere'den flaş 2 oyuncu için girişimlere başladı.

İngiliz basınında yer alan habere göre, siyah beyazlılar Manchester United'da forma giyen Amad Diallo ve Eric Bailly'yi kadrosuna katmak istiyor.

Kırmızı Şeytanlar'ın, 20 yaşındaki kanat oyuncusu Amad Diallo'yu kiralamak istediği belirtildi. Manchester United'ın, 28 yaşındaki stoper Eric Bailly'yi ise satmayı düşündüğü haberde yer aldı.

Beşiktaş'ın, iki yıldızın da menajeriyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Kartal'ın, bu transferdeki hedefinin ise 2 oyuncuyu da kiralık olarak transfer etmek olduğu vurgulandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Once valeren İsmail'i gönderin.
    Cevapla
  • mirenlacis 1 yıl önce Şikayet Et
    bu arada bu yorumu yazan kişi ya alanya maçının ilk yarısını işlememiştir ya da futboldan anlamıyordur çünkü ilk yarı alanya atak yapamadı. ikinci yarı işe kırmızı karttan dolayı defansa takviye yapayım derken maçtan oldu eğer bu beraberlikten güzel bir ders çıkarırsa Süperlig şampiyonu olma ihtimalimiz her zamankinden daha yüksek olur.
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır knk bence çok iyi bir hoca manyak hoca sadece oyuncu değiştirme de sıkıntılı çok hırslı bence şuan ligin en iyi TD si
    Cevapla