Beşiktaş, Juan Mata'nın menajeriyle görüşecek!

Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Juan Mata için teknik direktör Valerien Ismael’den onay gelmesi sonrası yönetim de harekete geçiyor.

GİRİŞ 15.08.2022 10:11 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer dönemine Gedson Fernandes’le giriş yapan ve ardından; Romain Saiss, Cenk Tosun, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Wout Weghorst ve Arthur Masuaku gibi futbolcuları takıma kazandıran Kara Kartal, durmuyor... Teknik direktör Valerien Ismael ve sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın yapmış olduğu transfer planlamasına son olarak menajerler aracılığıyla takıma önerilen Juan Mata da eklenmişti.

34 yaşındaki orta saha için kulübe gelen teklifin ardından konuyu Valerien Ismael’e ileten yönetim, Fransız hocadan olumlu yanıt alması sonrasında girişimlere başladı. Bu hafta içinde Juan Mata’nın menajeriyle bir araya gelecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, önce yıldız 10 numaranın maaş beklentisini dinleyeceği ve ardından teklifte bulunacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlı idarecilerin, Mata için 2 milyon Euro’yu aşan bir maaş teklif etmesi beklenmiyor.

Talipleri var...

Valencia’dan 2011 yılında 26.7 milyon Euro’ya Chelsea’ye transfer olan Juan Mata, 2014’te de 44.7 milyon Euro karşılığında Manchester United’ın yolunu tutmuştu. 8 yıllık Manchester United macerasını tamamlayan 34 yaşındaki İspanyol 10 numarayla ABD Major Lig başta olmak üzere birçok farklı ülkeden de teklifler var. Ancak deneyimli oyuncu, futbol kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Başarılı oyuncu, Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde kupa kaldırmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • batar 1 yıl önce Şikayet Et
    ts lu hakemi yollamışlar operasyona , ha 34 aşındaki dünya yıldızını almışsın ha 18 lik yıldızı , kurgulanmış lig bu sene fb ite kaka şampiyon yapılacak.
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz Alanya spor olamiyorsunuz emekli topculari getirmeyin 34 yaşinda bir kac hafta sonra istifa taraftara çagri yaptirmak istiyorsunuz .Yeter Galatasayli yonetici transfer yaparsa boyle oyuncular gelir. Yeter artik Alanya spor Z.Ferhat guzel topcu bulmuşlar
    Cevapla