Beşiktaş'ta Alanya öncesi Ghezzal şoku!

Rachid Ghezzal dünkü antrenmanda ağrı hissetti. Cezayirli yıldız forma giyemezse Alanya karşısında N'Koudou sağ kanada geçecek.

Beşiktaş'ta Alanya öncesi Ghezzal şoku!
Beşiktaş'ta Alanya öncesi Ghezzal şoku!
GİRİŞ 14.08.2022 12:12 GÜNCELLEME 14.08.2022 23:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a geçtiğimiz hafta galibiyeti getiren Ghezzal dünkü idmanı yarıda bıraktı. Siyah-beyazlıların hücum hattında kritik öneme sahip olan Cezayirli yıldızı, Alanyaspor maçına yönelik gerçekleştirilen taktik antrenmanın son 15 dakikasında adalesinde ağrı hissetti.

Çalışmayı bitiremeyen 30 yaşındaki futbolcu, sahadan ayrılarak hemen doktor kontrolüne gitti. Ghezzal kafileye dahil edilirken, durumu bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Şayet ağrıları geçmez ve risk görülürse 11'de yer almayacak.

SAİSS SAĞA, EMRECAN SOLA

Bu durumda kadroda değişiklikler de beraberinde gelecek. Alanyaspor karşısında, Kayserispor maçında olduğu gibi yine aynı dizilişle sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ın, savunma ve orta saha tercihlerinde değişiklikler bekleniyor. Necip Uysal'ın yerine stoperde yeni transfer Emrecan Uzunhan'ın forma giyeceği, Kartal Kayra'nın yerine de Berkay Vardar'ın görev yapacağı kaydedildi. Ghezzal'ın 11'de yer almaması halinde ise kanatların Muleka ve N'Koudou'nun olması bekleniyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok beklersin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk nın işi çok zor. Kartal'ın kanadını bu akşam kırarlar...
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle san
    Cevapla
  • Kartal 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasic ileriye dönük yatırım amaçlı,alınan ve sağ kanatta görev yapan bir oyuncu, neden denenmiyor, bunlar yetenekli çocuklar ve biraz şansı hak ediyorlar. Hocanın kaprisleri öne geçmemeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk kendi takimini kendi gözleriyle yeyolar maşşallah gecen sene bi iyi dediler takim ligi 5 de zorbitirdi busene ilk 10 gireriz erken başladı
    Cevapla