Adem Ljajic'e eski takımı talip oldu!

Beşiktaş'taki sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalan Adem Ljajic'i eski takımlarından Partizan kadrosuna katmak istiyor.

Adem Ljajic'e eski takımı talip oldu!
Adem Ljajic'e eski takımı talip oldu!
GİRİŞ 12.08.2022 11:56 GÜNCELLEME 13.08.2022 01:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig devi Beşiktaş'taki sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalan Adem Ljajic'e yeni talip çıktı. Al Nassr iddiaları sonrası Ljajic için eski takımlarından Partizan'ın devreye girdiği belirtildi.

Telegraf'ın haberine göre orta sahaya bir hamle yapmayı planlayan Partizan, Adem Ljajic'i kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda somut adımların da atıldığı belirtiliyor.

2008'de Partizan'ın altyapısından A takıma yükselen Adem Ljajic, Ocak 2010'da 6.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibi Fiorentina'ya transfer olarak kulübüne önemli bir bonservis kazandırmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    2 senedir yatıyo 3.lige gider top toplayıcı olarak ise başlar bu saatten sonra bunu alıp ne yapsınlar form tutup oynamaya başlayana kadar emekli olur formayı giyemez
    Cevapla
  • nfjffmfn 1 yıl önce Şikayet Et
    top toplayıcı mı lan sevgili meselesi olmasaydı neler yapardı
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaaa Maloş, 2 sene beleş para alıp yatacağına bir takıma gitseydin şimdi piyasan olurdu. Hain iflah olmaz!
    Cevapla