Emirhan İlkhan'dan Beşiktaş paylaşımı!

İtalyan ekibi Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan, siyah-beyazlı camiaya teşekkür mesajı yayımladı. İlkhan yaptığı açıklamada, "Beşiktaş’ta giydiğim ilk formam ve kulübümün verdiği manevi değerleri yanımda götürüyorum" dedi.

Emirhan İlkhan'dan Beşiktaş paylaşımı!
Emirhan İlkhan'dan Beşiktaş paylaşımı!
GİRİŞ 10.08.2022 13:21 GÜNCELLEME 10.08.2022 13:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, İtalya'nın Torino ekibine transfer oldu. İtalyan takımı 4.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle genç futbolcuyu kadrosuna kattı. Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, siyah-beyazlılara veda etti. Emirhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sizlere borçlu olduğumu düşünüyorum"

"Sevgili Beşiktaş ailem. Bir veda yazısı olarak değil bir teşekkür yazısı olarak paylaşıyorum bu yazıyı. Duygularımı, düşüncelerimi, hislerimi ve son bir haftada yaşananları kelimelere dökmek çok zor ancak bunu sizlere borçlu olduğumu düşünüyorum. Geride bıraktığımız sezonun ortasından itibaren bu takımın bir parçası haline geldim ve sizlerin sonsuz desteği, kendime verdiğim sözler ve taraftarlık duygumla çıktım her maça. İlk maç, ilk kupa, ilk gol ve evimizde sizlerin önünde oynamanın duygusunu tecrübe ettim. Seçmeleri kazandığım o gün, okuldan antrenmana koşarak gittiğim günler bunun hayaliyle yaşayan bir genç olarak tarifi olmayan duygulardı.

"Kimileriniz bana kızıyor olabilir"

Beni büyüten, her zaman yanımda olan ailemin bende ne kadar emeği varsa kulübümün de bende o kadar emeği oldu. Yaşım genç olsa da bunun her zaman bilincinde olarak hareket ettim. Ben Beşiktaş'ta forma giymeye başladıktan sonra değil bu kulübün kapısından ilk girdiğim andan itibaren burada olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyordum. Bu formayı giydikten sonra Avrupa'da oynamak gibi bir hedefim de vardı elbet. Kimileriniz şu an bunun erken olduğunu düşünüp bana kızıyor olabilir, kimileriniz bu yolda beni destekliyor olabilir. Bunun yoruma açık bir konu olduğunu biliyorum.

"Kariyerimde yeni bir adım atıyorum"

Her bir taraftarımızın düşüncesine saygı duyuyor ve sizleri anlayabiliyorum. Avrupa'da futbol oynamak için kariyerimde yeni bir adım atıyorum. Beşiktaş'ta giydiğim ilk formam ve kulübümün verdiği manevi değerleri yanımda götürüyorum. Taraftarı olduğum kulübümü, sizleri ve Türk futbolunu başarıyla temsil etme gayretinde olacağım. Bende emeği olan antrenörlerimize, kulüp personelimize ve oynadığım her maç beni tüm kalbiyle destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Tekrar kavuşmak üzere, hoşça kalın."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Torino 900 bin euro verdi biz 200 bin euro veriyormuşuz oldu olacak asgari ücret verseydin Çebi birde istanbul kart verirdin otobüs ile gider gelirdi
    Cevapla
  • Black Eagle 1 yıl önce Şikayet Et
    Mirsadın emeği Beşiktaş kulübünden daha fazlaymış.Bırak teşekkür mesajını kulübün adını ağzına alma.
    Cevapla
  • Black Eagle 1 yıl önce Şikayet Et
    Mirsadın emeği Beşiktaş kulübünden daha fazlaymış.Bırak teşekkür mesajını kulübün adını ağzına alma.
    Cevapla
  • Emrllh_04 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben düşündüklerine saygı duyuyorum ancak katılmıyorum Kısa ve net sen Yüce çınar olan Beşiktaş'ımiza ihanet ettin. Bir kalsaydın ne olacaktı sanki. Daha fazla ismin de duyulurdu fubolunda ... Ama kendine çok yazık ettin. Ben bir Beşiktaşlı olarak artık seni Beşiktaş'ta görmek istemiyorum. Yine de yolun açık olsun
    Cevapla
  • 24 erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahtin açık olsun delikanlı elbet birgün bulaşacağız hayırlı olsun selam ve dua ile rabbim yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle