Beşiktaş, transferde 2. atağına kalkıyor!

Takviyelere tüm hızıyla devam etmek için yoğun mesai harcayan Beşiktaş, boşta olan Belçikalı stoper Jason Denayer’i hedefleri arasına ekledi.

Beşiktaş, transferde 2. atağına kalkıyor!
Beşiktaş, transferde 2. atağına kalkıyor!
GİRİŞ 09.08.2022 09:42 GÜNCELLEME 09.08.2022 19:44

Spor Toto Süper Lig’e Kayserispor zaferiyle startı veren Kara Kartal, transfer döneminde ikinci atağına kalkıyor... Siyah-Beyazlılar’ın stoper gündeminde bonservisi elinde olan Jason Denayer var. 27 yaşındaki Belçikalı, Lyon macerası sonrası boşta bulunuyor. Tecrübeli savunmacının, Lyon’da 4 sezon geçirdikten sonra Fransız takımıyla sözleşmesi sona erdi. Siyah-Beyazlı yönetim, Denayer’e kadroda yer açmak için çalışmalara başladı. İdareciler, İspanyol stoper Francisco Montero ve Brezilyalı oyuncu Welinton’a kulüp bulmaları halinde kendilerine kolaylık sağlanacağını bildirdi. 

Galatasaray da devrede

Savunmada beklenen ayrılıklar gerçekleşirse Denayer’in Kartal olma ihtimali var. Galatasaray’ın da radarında bulunan deneyimli oyuncu konusunda görüşmeler devam ediyor.

Orta sahaya Amiri...

Beşiktaş , Bayer Leverkusen’den 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Nadiem Amiri’yi kiralamak için yoğun mesai harcıyor. Alman ekibiyle temaslarını sıklaştıran Siyah-Beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletti ve oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro’luk maaşının yarısını ödemeyi önerdi. Ancak Leverkusen’in bu transfer konusundaki önceliğinin oyuncuyu satmak olduğu kaydedildi. Leverkusen, Amiri için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Kerem için Boyd takası

Kartal; Denayer ve Amiri’ye ek olarak Marsilya’dan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Konrad De La Fuente ve Sivasspor’dan 21 yaşındaki merkez orta saha Kerem Atakan Kesgin’i renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor. Kartal’ın, Kerem Atakan için Boyd’u takasta kullanmayı planladığı da ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.