Ahmet Nur Çebi, Amiri'yi doğruladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bayer Leverkusen'de forma giyen 25 yaşındaki merkez orta saha Nadiem Amiri transferini bitirmek üzere. Oyuncunun transferi ile ilgili konuşan Çebi, "Amiri listemizde, görüşüyoruz" dedi.

Ahmet Nur Çebi, Amiri'yi doğruladı
Ahmet Nur Çebi, Amiri'yi doğruladı
GİRİŞ 07.08.2022 16:26 GÜNCELLEME 07.08.2022 16:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayserispor engelini zor aşan Beşiktaş’ta transfer takviyesi için adımlar hızlandı.

Nadiem Amiri için girişimlerini hızlandıran ve Kayserispor maçında kreatif bir orta saha oyuncusu eksikliğini gören yönetim, öncelik olarak orta sahayı bitirmek istiyor.

Çebi: "Amiri'yi istiyoruz"

Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen’de forma giyen tecrübeli orta saha için temaslarını hızlandıran Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi bu oyuncuyu doğruladı. 

"Satın alma opsiyonu ile kiralayacağız

Ajansspor’a konuşan başkan Çebi, “Amiri listemizde, görüşüyoruz. Şartlarımız uygun olduğu takdirde satın alma opsiyonu ile kiralayacağız” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah bjk super takviyeler yaparak bu seneden tibaren sampiyonluklara gider sag stpoer ve 10 8 bumara oynayacak super futbolculara ihtiyac var aslen on libero olan emektar necipten çakma sağ stoper yapilmamali
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım demirörene söyleyinde ronaldoyo getirsin
    Cevapla
  • Hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla