Beşiktaş aradığı ismi Fransa'da buldu!

Kadrosuna kanat oyuncusu takviyesinde bulunmak isteyen Beşiktaş, Marsilya'nın 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Konrad De La Fuente ile ilgileniyor.

Beşiktaş aradığı ismi Fransa'da buldu!
Beşiktaş aradığı ismi Fransa'da buldu!
GİRİŞ 07.08.2022 13:58 GÜNCELLEME 07.08.2022 15:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

RMC Spor'un haberine göre hücuma takviyede bulunmak isteyen Beşiktaş, Marsilya'da oynayan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Konrad De La Fuente ile ilgileniyor. Siyah-Beyazlıların oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öngörülüyor. 

Olympiacos da devrede

Birleşik Amerikalı oyuncu için Yunanistan ekibi Olympiacos'un da girişimleri bulunuyor. 21 yaşındaki kanat oyuncusu için geçtiğimiz günlerde de La Liga ekibi Real Valladolid'in satın alma opsiyonlu kiralama girişimleri olmuştu. Fakat İspanyol temsilcisi bu transferde henüz aşama kaydedemedi.

Piyasa Değeri 6 Milyon Euro

Konrad De La Fuente geçen sezon Marsilya formasıyla Lig, Kupa, Avrupa da dahil olmak üzere tüm kulvarlarda 23 karşılaşmaya çıkmış ve 1 gol 3 asistle oynamıştı. 21 yaşındaki Birleşik Amerikalı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 Milyon Euro olarak gösteriliyor. Konrad De La Fuante'nin Fransız ekibiyle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • KartalYuvasıJk 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman hoşgeldin diyelim
    Cevapla
  • Dhdbdbhdj 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahibine yaramayan nedense Beşiktaş talip oluyor alıyor alın yacine brahimi bu kimyav
    Cevapla
  • Carsi34 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yildiz aliyor adamlar real madrid oldu gs biz rezillik halen bos bos transferler ariyorlar bakiyorlar,aldimiz transferler yüzde 90% bir işe yaramaz
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    stoper alın stoper 0-8-2 sistemi gibi oynuyor koskoca takım
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes sabredsin daha şimdiden herkes teknik heyete şahin çıkmazsa o zaman işler kötüye gider takım dün iyiydi ve bir orta saha ve stopere tamalanir amiri yakınmış bide tuanzebe istiyomusuz United stoper bence Kaan Ayhan orta sahaya da bir kaliteli adı duyulmuş takviye yapilmali
    Cevapla
  • Hakan-s 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi bir sol kanat...isabet olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle