Geceye damga vuran pozisyon! Beşiktaş'tan penaltı tepkisi

Kayseripor'u 90+6'da bulduğu golle 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta hakem Ümit Öztürk'e penaltı beklenen pozisyonla ilgili tepki vardı.

Geceye damga vuran pozisyon! Beşiktaş'tan penaltı tepkisi
Geceye damga vuran pozisyon! Beşiktaş'tan penaltı tepkisi
GİRİŞ 07.08.2022 10:05 GÜNCELLEME 07.08.2022 10:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u konuk etti. İki ekibinde 10 kişi kaldığı karşılaşmanın son bölümleri nefes keserken maçın 80. dakikasında ilginç bir an yaşandı.

BEŞİKTAŞ PENALTI BEKLEDİ

Mücadelede son 10 dakikaya girilirken ev sahibi ekip penaltı bekledi. Beşiktaşlı futbolcular alçaktan gelen topa ceza sahasında kafa ile müdahale etmek isteyen Kolovetsios'un topa eliyle dokunduğu gerekçesiyle itirazda bulundu ancak karşılamanın hakemi Ümit Öztürk oyunu devam ettirdi. Pozisyonun devamında ise Beşiktaş frikikte baraja takıldı. Kayserispor ise hızlı hücumlar ve defansın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı.





84'TE GOL VAR'A TAKILDI!

Karşılaşmanın 84. dakikasında ise Beşiktaş Cenk Tosun ile golü buldu ancak gol, VAR incelemesi sonrası iptal edildi. VAR koltuğunda oturan hakem Alper Ulusoy, pozisyonu izledikten sonra karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk'ü uyardı ve ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

*Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır

​ERMAN TOROĞLU: BEŞİKTAŞ'IN PENALTISI VERİLMEDİ

Erman Toroğlu, A Spor'daki programda Beşiktaş'ın Kayserispor'u yendiği maçtaki tartışmalı pozisyonla ilgili flaş bir yorum yaptı.

Toroğlu, ikinci yarıda Kayserisporlu Kolovetsios'un yerdeyken topun kolundan dönmesiyle ilgili pozisyonda penaltı vermeyen hakemi eleştirdi.

Pozisyonda Kayserisporlu futbolcunun istese kolunun topla buluşmayacağını ileri süren Toroğlu, "Topu kesiyor ve arkadaki Beşiktaşlı oyuncuya gitmesini engelliyor. Bana göre penaltı" ifadesini kullandı.

DENİZ ÇOBAN: KARARLAR DOĞRUYDU

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban ise Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısında, "Maçın 67. dakikasında Ali Karimi’nin Salih’e yaptığı faulün karşılığında çıkan ikinci sarı kart ve kırmızı kart doğruydu. 80. dakikada Kolovedaius’un ceza sahasında koluna çarpan topta hakemin devam kararı doğruydu. Penaltı beklentisi gereksizdi. 86. dakikada Cenk ’in golünün VAR yardımıyla ofsayt gerekçesiyle iptali doğruydu. Maçın uzatma dakikalarında Cenk’in hakeme abartılı tepkisinin karşılığında çıkan ikinci sarı kart ve kırmızı kart doğruydu." yorumunda bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 41
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    BJK Hatayspor attığı golle şampiyonluk kupasını aldınız pardon
    Cevapla
  • Lilith 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz hakkımızla yendik. Hatayı yendiğimiz zaman zaten sizden çok üst sıradaydık iş averaja kalmamıştı. Ama siz zamanında 8 gole ihtiyacınız varken Ankaragücü ne attığınız 8 golün hesabını verin önce. Şerefli ikincilik terimini nasıl kazandırdığınızın hesabını verin. Şu şampiyonluğu da hazmedin artık. Beşiktaş alırsa şerefiyle hakkıyla alır sizin tam aksinize.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    temiz futbol istiyorsak, Erman gibi adamlar artik bir daha ekran yüzü görmemeli. Fitneyi yayan bizzat bu zat.
    Cevapla
  • Muşlu efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ofsayt pozisyonundaki topa bakın görüntüye göre evet ofsayt topun ayaktan çıktığı an ise iki futbolcu da ofsayt değil penaltı da bal gibi penaltı üç hafta sonra görecez hakemlerin bu sene kimi şampiyon yapacağını
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaş lıyım... Öncelikle, dünkü maçta hakem kararlarını doğru buluyorum... Dün takımımızı beklintimin altında olduğunu gördüm... Tüm takımlara başarılar, hakedenin şaibesiz şampiyon olmasını dilerim... Herkesin pozisyonlara objektif bakmasını tavsiye ediyorum...
    Cevapla
  • dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    onun için mi 6 dakika uzatıldı bjk alsın diye sabaha kadar oynatılırdı bu maç erman yeminli bjk hayranı ne olursa olsun onun için hep haklı bjk ınsan bi utanır bu yanlı yorumlarınla ilk hafta hemen hopp el atın bjk aman ha puan kaybetmesin
    Cevapla
  • Lilith 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izlemeden boş boş yorum yapıyorsunuz. Ne alakası var halemler Beşiktaş yensin istese penaltıyı verirdi bal gibi de penaltı o pozisyon. Maç 8 dk uzadı çünkü çok fazla durdu. Tabiki uzayacak. 6. Fk sında gol geldi. Sanki bu olay hs nin fb nin trabzonun başına hiç gelmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle