Emirhan İlkhan: Para için değil hayallerim için

Emirhan İlkhan hayallerinin peşine giderken, Beşiktaş kalmayı reddeden oyuncudan gelecek 4.5 milyon Euro’yu kar olarak görüyor. Ancak ‘gitmesiydi’ tartışmaları da sürüyor.

Emirhan İlkhan: Para için değil hayallerim için
Emirhan İlkhan: Para için değil hayallerim için
GİRİŞ 06.08.2022 10:58 GÜNCELLEME 06.08.2022 10:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bugün 2022-23 sezonunun ilk maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta gündem Kayserispor maçından çok Emirhan İlkhan. Siyah beyazlı yönetimin takımda kalması için yaptığı girişimleri kararlı bir şekilde geri çeviren genç futbolcu, sözleşmesindeki 4.5 milyon Euro’luk çıkış maddesini kullanarak kendisini transfer etmek isteyen Torino için sağlık kontrolünden geçmek üzere dün İtalya’ya gitti.

OYUNCU MU KULÜP MÜ HAKLI? 

Beşiktaş cephesi kalması için büyük çaba sarf ettiklerini ve kimseyi zorla takımda tutamayacaklarını belirtirken bedava gitmesindense 4.5 milyon Euro kazandırmasının önemine vurgu yapıyor. Oyuncu ise hayallerinin peşinden gitmesi için kendisine izin verilmesini istiyor. Peki kim haklı? Hem konunun taraflarına hem de camianın önde gelen isimlerine sorduk...

AHMET NUR ÇEBİ: HER İMKÂNI KULLANDIK, BİZİ İSTEMEYENE ‘DUR’ DEMEYİZ

"Beşiktaş’ın altyapısından yetişen değeri olarak tüm imkanları kullandık. ‘Hayallerim var’ deyip, tüm yetkinin menajerinde olduğunu belirterek, görüşmeleri kesti. Hatta, Torino’nun önerdiği ücreti önerdik. Kabul etmedi. Kendisini yetiştiren altyapı hocalarının telefonlarını açmadı. Beşiktaş’ta kalmak istemeyene biz ‘Dur’ diyemeyiz. Bunlar genç oyuncular. Yolu açık olsun. Taraftarlarımız unutmasın, son 20 yılda Atınç’tan sonra Rıdvan, Emirhan satıldı. Başarılı olup Beşiktaş’ı, ülkemizi gururla temsil etsinler."

SERGEN YALÇIN: EMİRHAN İÇİN BİR ŞEY SÖYLEMEM ZOR

Çok fazla bir maç oynamamış. Bir şey söylemem zor.

ÖNDER KARAVELİ: KALMAK İSTEMEYEN KİMSEYİ TUTAMAYIZ

Emirhan İlkhan konusuyla ilgili olarak başkanımız Ahmet Nur Çebi ve sportif direktörümüz Ceyhun Kazancı gerekli açıklamaları yaptı. Hayırlı olsun. Başkanımızın dediği gibi, kalmak istemeyen kimseyi tutamayız.

EMRAH BAYRAKTAR: KULÜP DE FUTBOLCU DA KENDİSİNE GÖRE HAKLI

Emirhan İlkhan grubunu 11 yaşından itibaren çalıştırmaya başladık. Kulüp ve futbolcu kendine göre haklı. Ben bu gençleri Avrupa’da turnuvalara götürdüm. Avrupa’yı oralarda tanıdılar. Arkadaş edindiler. Kulüp 15 yaşından itibaren oyuncuları profesyonel yapmalı. Yoksa bir menajer gelir oyuncuları götürür.

EMiRHAN İLKHAN: PARA İÇİN DEĞİL HAYALLERİM İÇİN

Beşiktaş ile yıllık 4.5 milyon TL ile anlaşma yaptık. Menajerim geçen yıl yurt dışından teklifler geldiğini söyledi. Benim için para önemli değil. Başkan ve yönetim benim için her türlü fedakarlığı yaptı. 5 yıllık anlaşma yapmıştık. Fakat yurt dışından teklif gelmesi halinde menajerim 4.5 milyon Euro madde koyulmasını rica etti. Başkan Ahmet Nur Çebi’den de beni bırakmasını istedim. Avrupa’da hayallerim var. Bu nedenle ayrıldım. Beşiktaş’ın kalbimde ayrı yeri var.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • tthk 1 yıl önce Şikayet Et
    yazik oldu bu çocuga ates olmadan söndü
    Cevapla
  • Abdollayeseydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş yorumlar var kardeşim sizene çocuk istediği kulübe gider bence Beşiktaş için çok karlı bir transfer
    Cevapla
  • Kqqnwk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kar ,kalsa daha iyi paralara giderdi
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    gençliğinin verdiği yanlış karar beşiktaş'a vefa borcu 4.5 milyonla ödenmez, ayıp etmiş. Başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Mustafa kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kariyerinin başlamadan bitmesi dileğiyle, sakın ha birgün Beşiktaş'a dönme
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Torinoda hemen ilk onbirde forma verecek.seneye de dünya yıldızı olacan ve ordanda ya madrit ya Barcelona.inşaallah hayallerin gerçek olur ama Emirhan kardeşim sana beşiktaş bile fazlaydı.torino da seni alt liglere kiralar sende pisersin gelişirsin.azimli ve disiplinli çalışırsan başarırsın ama şimarirsan türk futbolcuları hep böyledir tekrar geri gelirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle