Beşiktaş'ta Josef bireysel idmanlara başladı

Beşiktaş’ın 33 yaşındaki Brezilyalı ön liberosu Josef de Souza, yeşil sahalara mümkün olan en kısa sürede dönebilmek için bireysel çalışmalarına başladı.

Beşiktaş'ta Josef bireysel idmanlara başladı
Beşiktaş'ta Josef bireysel idmanlara başladı
GİRİŞ 05.08.2022 13:08 GÜNCELLEME 05.08.2022 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ta sakatlık yaşayan Josef de Souza, beklenenden daha erken sürede sahalara dönmenin hesaplarını yapıyor. 2.5 ay kadar sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı, kulüpteki herkesten büyük destek görüyor.

Başkan Çebi destek verdi

Ameliyat olduktan sonra bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Josef'i yalnız bırakmamış ve hastanede ziyaret etmişti.

Valerien Ismael toplantılara dahil etti

Teknik direktör Valerien Ismael, orta saha oyuncularıyla yaptığı görüşmelere oynayamayacak durumda olmasına karşın Josef'i de dahil etti ve tüm detayları anlattı.

Dönüş için çalışıyor

Bireysel çalışmalara başlayan Josef de Souza, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kendisini ziyaret ettiği gün sahalara olabildiğince erken dönüş sözü vermişti. Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in yardımcıları Josef ile ilgili tüm detayları takip ediyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Kral ya nasıl hırslı bir adam iş ahlakı müthiş
    Cevapla