Flaş Emirhan İlkhan sözleri! "Yalvaracak halimiz yok"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç oyuncu Emirhan İlkhan'ın Torino'ya gitme konusunda ısrarcı olduğunu söyledi.

Flaş Emirhan İlkhan sözleri! "Yalvaracak halimiz yok"
Flaş Emirhan İlkhan sözleri! "Yalvaracak halimiz yok"
GİRİŞ 04.08.2022 14:50 GÜNCELLEME 04.08.2022 14:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İtalya'nın Torino ekibinin serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı genç yıldız Emirhan İlkhan için Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu. Çebi "Zorla güzellik olmaz. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok" ifadesini kullandı.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin sözlerinden satırbaşları:

"Zorla güzellik olmaz. Kalmak istemedi Emirhan. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok. Aynı ücreti verelim dedik. Yok orda oynamak istiyorum dedi. Menajeri ile muhatap etmek istiyor." 

"MENAJERİ BEDELSİZ ÇIKIŞ MADDESİ İSTEDİ"

"Emirhan İle yapılan sözleşme kendisine yıllık 5 milyondan anlaşma yaptık. Menajeri bedelsiz çıkış maddesi istedi. Biz 4.5 milyon Euro maddesini koydurttuk. 600 dakika oynayan oyuncuyu yurt dışından aynı paraya getirsem beni tefe koyarlar. 20 senede Atınç ve Necip dışında kimse yok. "

"ELEŞTİRİLER ART NİYETLİ"

"Son bir yılda birçok oyuncu çıkardık. Şunda payımız var. Eleştiriler art niyetli. Emirhan’ı kazandıran Önder Karaveli hocamız. Ne hocamız ne bizler Emirhan’ın ailesi ile görüşemedik."

"HOCA TAKVİYE İSTİYOR"

"Kanat, orta saha ve savunma. Bunlara bakıyoruz. Kendi içimizden, yurt içi ve dışından bakıyoruz."

"HAKEM KONUSUNDA TEPKİMİZ SERT OLACAK"

"Hakemlerle ilgili bundan sonra tepkimiz sert olacak. Her hakem konusunda uyardık. Umarım ikazlarımızı dikkate alırlar. Aksi taktirde ikazlarımız tepkiye döner."

"ISMAEL'İN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

"İsmael'i beğeniyorum, takdir ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Diğer takımların aksine sakince hocamızın sonuçlara göre eleştirilmesi bir strateji. Hocanın sistemini tartışmak sadece hazırlık maçları sonuçlarına göre yargılamak haksızlık. Hocanın üstünden yapılan oyunlar farklı söylemler, bize zarar verme amaçlı."

"ERSİN'İN TALİPLERİ VAR"

"Ersin ile ilgili talepler var. Durumu netleşince diğer kaleciler ile ilgili durumlar netleşir."

"Serdar Saatçi disiplin sorunu yaşadı. Gitmek istiyor. Gitme, kal mı diyeceğiz?"

"Her genç oyuncumuzda bir Avrupa’ya gitme hayali var. Hayır dediğim ağlayacak gibi başını eğip çıkıyor."

"NKOUDOU VE BOYD GİDEBİLİRLER"

"Nkoudou ve Boyd gidebilirler. Orta saha en kritik bölge. Mutlaka o açığı kapatmak zorundayız.

"HAKEMLERLE İLGİLİ TEPKİMİZİ SOKAKLARDA VERMEDİK"

"Hakemlerle ilgili tepkimizi geçer yol TFF nezdinde verdik. Başkaları gibi sokaklarda değil. Yabancı hakem gelmeli. Rekabet olur kim iyi ise o görev yapar."

"8+3 KURALI ZARAR VERİYOR"

"8+3 şu hali ile zarar veriyor. Altyapı tüm kulüplerin işbirliği ile olur."

"Şampiyonluk sonrası şanssızlık ve sakatlıkların getirdiği enerji kaybı oldu."

"FİKRET ORMAN'LA ŞAHSİ BİR DURUMUM YOK"

"Fikret Orman hakkındaki tribün söylemleri ve camiadaki tepki sonrası 3 ay geçince istifa etti. Bu konuda araştırma yapılması istendi. Benim dönemime gelmesi tesadüf. Adalı gelseydi o da yapacaktı. Benim de içinde olduğum dönemi inceletmemem olmazdı. Bu raporu çıkardık. Aksi taktirde ben de yalgılanırdım. Rapor sonrası İçişleri Bakanlığı'ndan gelen müfettişler dosyanın hukuki mercilere taşınması aksi takdirde suç olacağı söylendi.

Bu doğrultuda davalar açılmaya başlandı. Daha da açılacak. Yoksa benim özel alacak ve şahsi bir durumum Orman ile yok. Tren yola çıkmıştır. Benim şahsi konum değildir. Ne Çebi, ne Orman şahsı konusu değil. Kulübün konusudur. Amacımız birilerini kötülemek değil. Her şey ortaya çıkar zaten. Türk adaletine güvenimiz tam. Sonuç ne çıkarsa çıksın odur. Ben ne yargıcım ne savcı. Adalet raporlar doğrultusunda gereken kararı verir."

"WEGHORST, MULEKA, GEDSON YILDIZ TRANSFERİ"

"Weghorst - Muleka, Gedson benim için yıldız transferi"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini tüketmiş ve başarısız bir şekilde takım aradığı günleri göreceğiz.
    Cevapla
  • Ali Yvz 1 yıl önce Şikayet Et
    %20 yi de ekleyince fena para değil, sonuçta inşallah iyi temsil daha önemli, başkan birçok konuda haklı, tek hatası tek büyük kulübü yönetiyor ve GS, FB nin ayak oyunlarını kavrayamıyor.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Emirhan gider bin Emirhan gelir ama gidende ne olduğunu sonradan anlar sen yetiştirin kulübün başkanını menajerine muhatap etme terbiyesizligini yaparsan bir daha bu kulüpten içeri girdmezsin
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Saatçi yı bari kazanın. Teknık direktör egolarına yıldız topçu aldik yaşlı ucuz onu oynatacağız ayaklarına onlarca gencimizi harcadınız. Şans verin kendilerini göstersinler. Bak Emirhan ı Cebi görememiş elin Torino su görmüş.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamaya bak, beceremedik demenin kısa kestirme yolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle