Emirhan İlkhan koptu gidiyor!

Beşiktaş, Torino'nun istediği Emirhan İlkhan ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Genç futbolcu, İtalya'ya gitmek istiyor.

Emirhan İlkhan koptu gidiyor!
Emirhan İlkhan koptu gidiyor!
GİRİŞ 31.07.2022 20:09 GÜNCELLEME 31.07.2022 20:15
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Emirhan ilkhan Torino için gün sayıyor. İtalyan ekibinin 4,5 milyon Euro serbest kalma ücretini ödeyerek transfer etmek istediği 18 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş ile yollarını ayırıyor.

Görüşmelerden sonuç çıkmadı!

Torino’nun teklifi sonrası siyah beyazlılar Emirhan’ın sözleşme şartlarında iyileştirme gitmek istedi. Fakat yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı.

18 yaşındaki oyuncu İtalyan ekibine transfer olma isteğini yineledi.

Transferin tamamlanması halinde Torino, Beşiktaş’a 4,5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Ayrıca Emirhan İlkhan’ın bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20’si siyah beyazlı kulübe verilecek.

Torino ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan 18 yaşındaki oyuncu, yıllık 600 bin Euro ücret alacak.

Beşiktaş altyapısından yetişen Emirhan, geçen sezon A Takım’da şans buldu. 18 yaşındaki oyuncu siyah beyazlı forma ile çıktığı 12 maçta 1 gol attı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 57
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emirhan dikine oynama cesareti olan nadir topçulardan biri,ligimizde banko oynayan bir sürü topçu boyna geri pas yaparak birde dünya para alıyorlar,adamlar işi biliyor birkaç seneye 40 a 50 ye satarlar bahtın açık olsun delikanlı.
    Cevapla
  • SEDAT BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    10 Trilyonda İstese Bir Türk Futbolcuya Verilmesi Gerekir. Çünkü Gerek Takımlarımızda Gerekse Milli Takımda Oynatacak Türk Futbolcumuz Yok. Bir Beşiktaşlı Olarak Yabancı Futbolcular Her Maçta 10 Gol Atsa ve Bizi Şampiyon Yapsa İnanın Bir Türk Futbolcunun Beraberlik Golü Atması veuya 2 - 0 Mağlupsak Maçı 2 -+ 1 e Getirmesi Beni Daha Çok Sevindiriyor. Adı Ne Olursa, Oynadığı Mevki Ne Olursa Olsun Türk Futbolcuyu Elden Çıkarmamak Gerek Şimdi 4,5 Milyon Euro Bonservis Alacak Ama 3 - 5 Sene Sonra 24,5 Euro Ödeyip Geri Alacak
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas yerli futbolculara en az süre veren Takim. Ben olsam bende giderdim, nede olsa oynatmayacaklar.
    Cevapla
  • bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    değerini bulanı verin ki arkadan diğer gençlere de yer açılsın, bonservisini 6500 auro buraya çıkarabilirnirse hemen verin, verin ki altyapıdan gelecek bir sürü emirhan var bunlara yer açın tüm futbolcuları takımda tutulacak diye birşey yok
    Cevapla
  • nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Esas sen ne diyon , İnşaAllah sakatlanır ne demek ... adam italya ligin de oynayacak ve kısa sürede daha iyi yerlerde olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle