Rıdvan Yılmaz'dan duygulandıran veda

Beşiktaş'tan Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz bugün kulübe gelerek veda etti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin elini öpmek isteyen genç oyuncuya Çebi, "Biz Beşiktaş'ta el öptürmeyiz, sarılırız" dedi.

Rıdvan Yılmaz'dan duygulandıran veda
Rıdvan Yılmaz'dan duygulandıran veda
GİRİŞ 27.07.2022 19:56 GÜNCELLEME 27.07.2022 19:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla Avrupa'nın radarına giren ve İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, bugün kulübe gelerek Başkan Ahmet Nur Çebi ve kulüp çalışanlarına veda etti.

Başkan Çebi'ye "Hakkınızı helal edin" diyen Rıdvan, "Asıl sen hakkını Beşiktaş'a helal et" cevabını aldı. Çebi genç oyuncuya "Senden tek bir isteğim var. Ülkeni öyle bir temsil et ki, Avrupa'da Beşiktaş altyapısının ne kadar dürüst ve karakterli bir insan yetiştirdiğini herkese göster. Yolun açık olsun" ifadelerini kullanırken Rıdvan Yılmaz da bu sözler üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi'nin elini öpmek istedi.

Bunun üzerine de Çebi "Biz Beşiktaş'ta el öptürmeyiz, gençlerimize sarılırız" diyerek genç futbolcuya sarıldı. Çebi'nin sözleri sonrasında Rıdvan Yılmaz duygu dolu anlar yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    kadroya giremez gelir..
    Cevapla
  • Seha 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolun ve bahtın açık olsun, duruşunu bozma. Sen şımaracak bir delikanlı değilsin. Eee Ersin'i de alırsın artık yanına :)
    Cevapla
  • ibrahim tabanca 1 yıl önce Şikayet Et
    darısı teknik heyetin başına
    Cevapla
  • GS aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan ve Ferdi Kadıoğlu efendilikte tavan yapmış sporcular. Allah onları en iyi yerlere getirsin.
    Cevapla
  • Quaresma 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk formanın hakkını baya verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle