Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ı resmen duyurdu! İşte bonservis bedeli

Beşiktaş, milli sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ın transferi için Rangers ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

GİRİŞ 25.07.2022 19:24 GÜNCELLEME 25.07.2022 19:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, 21 yaşındaki milli sol bek Rıdvan Yılmaz'ın İskoçya ekibi Rangers FC'ye transfer olduğunu resmen açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; oyuncunun transferi için İskoçya temsilcisinin Beşiktaş'a 4 milyon Euro garanti ücret, 2 milyon 250 bin Euro şarta bağlı bedel ve oyuncunun sonraki transferinde Rangers'ın elde edeceği net transfer gelirinin yüzde 20'sini vereceği kaydedildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel, 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.”

İskoç kulübü ise "Rangers, Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'la 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor" ifadelerini kullandı.

Transferinin ardından konuşan Rıdvan Yılmaz, "Rangers büyüklüğünde bir kulübe katılmaktan çok mutluyum ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Rangers taraftarları hakkında çok şey duydum ve onların önünde sahaya çıkmayı iple çekiyorum" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • beta 1 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerimizin tek kurtuluş reçetesi gençleri parlatıp satmak yoksa batışımız muhteşem olacak
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ücrete bu genci veriyorlar içi geçmiş çürüklere ise daha fazla paralar vererek transfer ediyorlar
    Cevapla
  • ORHAN GÜNGÖR 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan Yılmaz disiplinli Çalışmanın karşılığını aldı. Bu nedenle o tüm genç futbolculara örnektir. Beşiktaş JK taraftarı olarak Başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Trabzonspor taraftarı olarak başarılar diliyorum. Çoğu yabancıdan başarılı. Sanırım tek eksiği yabancı pasaportu yok :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler gençlere şans vermeli, Rıdvan inşaallah başarılı olur, arkasından Arda Güler ve daha niceleri
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak Rıdvan kardeşimizi cani gönülden tebrik ediyorum. İnşallah kendisini, ailesini ve Türkiyemizi başarılı olarak temsil eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle