Beşiktaş'a bedava sol bek: Miguel Trauco

Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın yerine sol bek arayışlarına başlayan Beşiktaş'a bonservisi elinde olan Miguel Trauco önerildi.

Beşiktaş'a bedava sol bek: Miguel Trauco
Beşiktaş'a bedava sol bek: Miguel Trauco
GİRİŞ 23.07.2022 11:56 GÜNCELLEME 23.07.2022 12:09

Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz için Rangers'la anlaşmasının ardından gözler, yerine transfer edilecek oyuncuya çevrildi. Siyah-beyazlı ekibe Fransa'nın Saint Etienne takımından ayrıldıktan sonra boşta olan Miguel Trauco önerildi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve bu nedenle Amerika kıtasından aldığı tekliflere henüz olumlu dönüş yapmayan Perulu futbolcu, 3 sezon formasını giydiği Fransız ekibiyle geçtiğimiz ay ilişkisini kesmişti. Menajerler, 29 yaşındaki futbolcuyu uygun bir yıllık ücretle getirebileceklerini Beşiktaş'a iletti.

TAYFUR VE EMİRHAN ISRARI

Siyah-beyazlı yönetim, 2 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği Alanyaspor'u Tayfur Bingöl konusunda takas + 500 bin Euro karşılığında ikna etmeye çalışıyor. Tayfur da çocukluk hayali olan Beşiktaş'tan gelen teklifin değerlendirilmesini istiyor. 29 yaşındaki sol bek, bir daha bu şansın ayağına gelmeyeceğini düşünüyor. Çaykur Rizesporlu stoper Emirhan Topçu da siyah-beyazlıların gündemindeki yerini koruyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL