Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu planı!

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ersin Destanoğlu için düğmeye bastı. Transferde Avrupa ekipleriyle anılan kaleciye yeni kontrat önerilecek.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu planı!
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu planı!
GİRİŞ 21.07.2022 09:41 GÜNCELLEME 21.07.2022 09:41

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu ile ilgili plan ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetim, genç eldivenle uzun vadeli bir kontrat imzalamak için harekete geçti.

ERSİN İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Transferde adı Nice ve Salzburg gibi takımlarla anılan Ersin Destanoğlu için kulübe şimdiye kadar resmi bir teklif ulaşmadı. Beşiktaş, güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan kaleciyle yeni sözleşme imzalamak istiyor.

UZUN VADEDE AVRUPA'YI İSTİYOR

Ersin Destanoğlu, uzun vadede kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Ancak; siyah-beyazlı kaleci takımdan ayrılırken de kulübe para kazandırma niyetinde. Beşiktaş önümüzdeki günlerde Ersin'e sözleşme uzatma teklifini iletecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.