Serdar Saatçı için kritik gün!

Beşiktaş, bugün Serdar Saatçı'nın menajeri ile masaya oturacak. Kadro dışı bırakılan genç oyuncu, eğer özür dilemez ve kulüp de bulamazsa, sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak çalışmak zorunda kalacak.

Serdar Saatçı için kritik gün!
Serdar Saatçı için kritik gün!
GİRİŞ 18.07.2022 09:36 GÜNCELLEME 18.07.2022 17:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna giren ve 83. dakikada kenara alınırken, teknik direktör Valerien Ismael'e tepki gösteren Serdar Saatçı, kadro dışı bırakılmıştı. 19 yaşındaki savunmacının menaceri, bugün görüşme yapmak üzere çağrıldı. Gündemde ise kritik konular var. Genç stoper, her şeye rağmen, "Ben hata yapmadım" şeklinde görüş bildirdi. Fakat Kara Kartal cephesi ise kesinlikle özür bekliyor.

Önceden mesaj gönderdiler

Bu yüzden taraflar arasında yapılacak görüşmede Serdar için takım bulunması istenecek. Beşiktaş Yönetimi, Serdar'ın menacerine önceden, "Kulüp bul" mesajını gönderdi. Eğer aksi bir durum yaşanır ve Serdar takımdan ayrılmazsa, sezon sonuna kadar bireysel olarak çalışmalarını sürdürmek zorunda kalacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun özellikle babası çok yüz vermis ondan bu tavırları ah bi bilse ne kadar yanlış bir sey yaptığını
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    özür dileyip sözleşmeyi imzalamazsa 1 yıl yatsın futbol hayatı bitsin kimse bjk den büyük değil...
    Cevapla
  • Erkoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Hata yapmadığını düşünüyorsa kendine hata yapmayacak kulüp bulsun Q17 bütün şöhretine rağmen hatasını anlayıp hemen özür diledi kimse Beşiktaşa merdiven gözüyle bakamaz menajeri azıcık kafası çalışıyorsa yalandanda olsa özür diletir!!
    Cevapla
  • Yeşil saha 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar seninleyiz, yabancı yalakalığına son.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancilar bundan daha profesyonel ve disiplinli
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukala kendini ne zannetti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle