N'Sakala sürprizi! Deneme antrenmanlarına çıkacak

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fabrice N'Sakala'nın Ajaccio ile deneme antrenmanlarına çıktığı ve performansı beğenilirse transferinin tamamlanacağı belirtildi.

N'Sakala sürprizi! Deneme antrenmanlarına çıkacak
N'Sakala sürprizi! Deneme antrenmanlarına çıkacak
GİRİŞ 15.07.2022 13:38 GÜNCELLEME 15.07.2022 13:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Fabrice N'Sakala, Fransa'ya dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncu, Fransız ekibi Ajaccio tarafından deneniyor. 

MadeInFOOT'un haberine göre N'Sakala, Ajaccio ile deneme antrenmanlarına çıkıyor. Kasım 2021'den bu yana resmî maça çıkmayan N'Sakala'nın performansından memnun olunması durumunda Fransız ekibiyle sözleşme imzalayacağı belirtilmekte. 

2013'te altyapısından yetiştiği Troyes'dan Anderlecht'e transfer olarak Fransa'dan ayrılan tecrübeli oyuncu, sonrasında Süper Lig'de Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giymişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Serkan BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman aman çıkmasin yaa
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin işte ne ka güzel ne ka güzel
    Cevapla