Serdar Saatçı kadro dışı bırakıldı!

Beşiktaş'ta 19 yaşındaki genç futbolcu Serdar Saatçı Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçının ardından kadro dışı bırakıldı.

GİRİŞ 12.07.2022 21:35 GÜNCELLEME 13.07.2022 09:15
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Serdar Saatçı'nın Viktoria Plzen maçındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Siyah-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada, "Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır." ifadelerine yer veridi.



HAZIRLIK MAÇINDA İPLER GERİLDİ

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna giren Serdar Saatçı, 83. dakikada kenara alınması sonrası Valerien Ismael'e tepki gösterdi ve yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.

10 dakika sahada kalan Serdar Saatçı sinirlendi!10 dakika sahada kalan Serdar Saatçı sinirlendi!


Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır.

Serdar Saatçı yarından (13 Temmuz) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 43
  • Mobil 1 yıl önce Şikayet Et
    Af edilmeli yabancı olsa ederler
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    72 de oyuna alıp 83 te çıkarmak nedir, Serdarı tanırım efendi çocuk demekki damarına bastılar. Kesin teknik kadronun istediği menejerle çalışmamıştır eminim ama ispat edemem.
    Cevapla
  • ağzıolankonusuyor 1 yıl önce Şikayet Et
    çok boş konuşmuşsun dsotum
    Cevapla
  • Nik06 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk genci ya harcarlar sonrada yabancıya dolarları basarlar yazık
    Cevapla
  • Efsane KARTAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini geliştireceği yere aksini yapıyor o kadroda yer alabilmek için extra bi efor sarf edeceğine tavır yapıyo olan sana olur başkasına değil.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Batuhan karadeniz de Beşiktaş 'ta iken bu kafayla gitti hala 3. Ligde sürünüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle