Torino'dan Rıdvan Yılmaz için yeni teklif!

Eintracht Frankfurt'a transferi bir türlü gerçekleşmeyen Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz için Torino devreye girdi.

Torino'dan Rıdvan Yılmaz için yeni teklif!
Torino'dan Rıdvan Yılmaz için yeni teklif!
GİRİŞ 10.07.2022 18:49 GÜNCELLEME 10.07.2022 18:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eintracht Frankfurt'a transferi bir türlü gerçekleşmeyen Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz için flaş bir gelişme yaşandı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Torino, ismi uzun süre Eintracht Frankfurt ile anılan ve daha önce de ilgilendiği Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz için yeniden devreye girdi.

Yeni teklif

İddialara göre Torino, Sportif direktörü Davide Vagnati önderliğinde 5 milyon Euro'yu aşması beklenen bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Eintracht Frankfurt'a transferi gerçekleşmedi

Rıdvan Yılmaz'ın ismi uzun süre Eintracht Frankfurt ile anılmış hatta transfer son aşamaya kadar gelmişti. Ancak genç futbolcunun transferi son anda gerçekleşmemişti.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve Siyah-Beyazlı ekip ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan yılmaz geçtiğimiz sezon, 33 maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    mümkünse kalsın tam performans alınacak doneminde seneye daha yüksek fiyata gider, tabi güzel bir maaş ile sözleşmesini uzatmayı ihmal etmeyin
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşek yükü kadar borç var, geleni sat gideni sat, oh ne ala...
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    en az 10 milyon euro eder
    Cevapla
  • Kemal Sunal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalsın abi kalsın semeye şampiyon olursam beş katına satarsın
    Cevapla