Teixeira'dan ayrılık sözleri! "Hak etmediğim hiçbir kazancı..."

Alex Teixeira, Beşiktaş Yönetimi’nin fesih önerisini şu sözlerin ardından kabul etti: "Başkaları ne yapar bilemem ama ben karakterim ve duruşum gereği hak etmediğim hiçbir kazancı kabul etmem..."

Teixeira'dan ayrılık sözleri! "Hak etmediğim hiçbir kazancı..."
Teixeira'dan ayrılık sözleri! "Hak etmediğim hiçbir kazancı..."
GİRİŞ 05.07.2022 09:21 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:21
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kara Kartal’a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin altında kalması sebebiyle yeni sezon planlamasına dahil edilmeyen Alex Teixeira, Beşiktaş Kulübü’ne zorluk çıkarmadan ayrılmayı kabul etmişti. Bir yıllık daha sözleşmesinin bulunmasına rağmen 3.2 milyon Euro’luk hakkından vazgeçen Brezilyalı futbolcunun, kulüp yetkilileriyle yaptığı son görüşmenin detayları belli oldu.

Tecrübeli futbolcunun, “Siz istediğiniz için geldim. Yeni yapılanmada düşünülmediğim için gidiyorum. Eşimin doğumu an meselesi. Arkamdan benim ve yeni doğacak çocuğum için olumsuz tek kelime söyletmek istemem. Ben de daha farklı olmasını isterdim. Bu kulüp ve taraftar hep kalbimde olacak. Başkaları ne yapar bilemem ama ben karakterim ve duruşum gereği hak etmediğim hiçbir kazancı kabul etmem...” diyerek alacaklarına karşılık bonservisini alıp ayrıldı.

Teşekkür mesajı yayınlanmıştı

Beşiktaş Kulübü, Alex Teixeira’yla ayrılığın gerçekleşmesi sonrasında şu mesajı yayınlamıştı: “Futbol A Takımımızın kadrosuna 2021-22 sezonu başında dahil olan Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlayış gösteren Alex Teixeira’ya hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.” (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun, Beşiktaş tarihinde karakteristik duruşunla yer alacaksın
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı ya karakter dersi vermiş helal olsun
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    6 ay hiç top oynamadan geldi ş.liggi ve lig macı 3gün arayla kaldıramadı sakatlandı formsuzdu dahada formsuzlaçtı ve batshuai gibi bi kazmayla oynadı takım dökülüyordu 2sene önce gelebilse 5 6 yıl oynasa imparator olurdu çok yetenekli amakısmet çok karakterliymişte barvo.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Alex ...... İnsanlığın ve İnsan FITRAT' nın (yoksulluğunun diz boyu olduğu dönemde)ne olduğunu hatırlatıyorsun.... ERDEM sahibi imişsin .... Yaşamında başarıların daim olsun.....
    Cevapla
  • Erdoğan 1299 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahtın açık olsun yan gelip yatanlar utansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle