Cyle Larin'in yeni rotası belli oldu!

Beşiktaş ile yolları ayrılan Cyle Larin yeni takımıyla anlaşma sağladı. Kanadalı golcü, İngiliz ekibi Nottingham Forest'ın yolunu tutacak.

GİRİŞ 01.07.2022 10:25 GÜNCELLEME 01.07.2022 23:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, Cyle Larin ile yola devam etmemişti. Kanadalı golcünün transferde yeni adresi İngiltere olacak.

LARIN, BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞAMAMIŞTI

Geride bıraktığımız haftalarda Beşiktaş yönetimi Cyle Larin ile bir görüşme yapmış ancak; sözleşme uzatma görüşmelerinden olumlu bir sonuç çıkmamıştı. Beşiktaş'ın kendisine önerdiği 1.75 milyon Euro teklifi kabul etmeyen Larin, 2.5 milyon Euro talep etmişti.

YENİ ADRESİ NOTTINGHAM

27 yaşındaki Kanadalı golcü, 23 yıl aradan sonra İngiltere Premier Lig'e dönen Nottingham Forest ile anlaşmaya vardı. Larin, kariyerine artık Ada'da devam edecek.

BEŞİKTAŞ'A VEDASI

Cyle Larin, sosyal medya hesabından Beşiktaş ile ilgili tüm paylaşımları kaldırarak ipleri koparmıştı. Bazı taraftarlar da futbolcuya yine sosyal medya üzerinden tepki göstermişti. Larin, Beşiktaş'ta 109 maçta 39 gol 8 asist üretti.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ

Transfermarkt verilerine göre 10 milyon Euro değer biçilen futbolcunun, Serie A ekiplerinden Fiorentina ile görüşeceği öne sürülmüştü. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi futbolcu olsaydı ortalıkta sürünmezdi Ingiltre de menacer yalanı.
    Cevapla
  • hgkycyfy 1 yıl önce Şikayet Et
    kulubeden çıkamaz ,agir bir oyuncu kanatlar icin,ayrica teknik kapasitesi zayif ,sadece fizigi var .. sampiyonlukta attigi golleri ,o takimda kim oynasa atardi ..10 milyon kim veriyormuş bu adama
    Cevapla
  • ALİ OSMAN KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç beğenmiyordum zaten... Çok iyi olmuş... İlk defa bir futbolcunun gidişine sevindim... Kendini yıldız zannediyor...
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bjk hakikaten dusuncesiz . larin basarili olacagini dusunuyorum
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Nottingham'da yedek kulubesine bile giremez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle