İtalyan ekibi Güven Yalçın'la masaya oturdu!

Beşiktaş'la henüz sözleşme yenilemeyen Güven Yalçın'a İtalya'dan teklif geldi.

İtalyan ekibi Güven Yalçın'la masaya oturdu!
İtalyan ekibi Güven Yalçın'la masaya oturdu!
GİRİŞ 29.06.2022 13:09 GÜNCELLEME 29.06.2022 23:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'a İtalya'nın Serie B ekiplerinden Genoa talip oldu. Daha önce bir başka Serie B ekibi olan Lecce'ye kiralık olarak  giden Güven Yalçın bu kez Genoa'nın radarında. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, yıldız futbolcunun menajeriyle Genoa arasında görüşmeler yapıldığını iddia etti.

Güven Yalçın geçtiğimiz sezon 33 maçta forma şansı buldu. Bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandırdı ve 3 kez gol pası katkısında bulundu. 23 yaşındaki forvetin güncel değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bitirecek haberi yok
    Cevapla
  • bjkli 1 yıl önce Şikayet Et
    23 yaşında bjk gibi bi kulupte 33 maça çıkmış hala düşünüyormu ... harcarlar seni oralarda yeğen at imzanı keyfine bakkk
    Cevapla