Rıdvan Yılmaz transferinde pürüz çıktı!

Beşiktaş'ın, Rıdvan Yılmaz'ın transferi konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Eintracht Frankfurt ile henüz ödeme planında anlaşamadığı ifade edildi.

GİRİŞ 29.06.2022 09:31 GÜNCELLEME 29.06.2022 20:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt arasında Rıdvan Yılmaz'ın bonservis bedelinin ödeme şekli konusunda ciddi problem yaşandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar sözleşmesi 2023'te bitecek olan 21 yaşındaki milli futbolcu için Alman kulübüyle el sıkışmıştı. Ancak günler önce yapılan bu anlaşmaya rağmen henüz resmi imzalar atılmadı.

Merakla beklenen transferin bir türlü resmiyet kazanmamasının perde arkasında ise kulüpler arasında yaşanan ödeme krizinin olduğu belirlendi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ödeme konusunda aşamadığımız yerler var. Bunları toparlamaya çalışıyoruz. Rıdvan altyapıdan gelen bir futbolcumuz. 6,5 milyon euroyu bu çocuk bir şekilde kasamıza getiriyor. 4 artı 2,5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay olacak. Bonuslar yüzde 99 bize gelecek. En önemlisi Rıdvan gitmek istiyor. Taraftar bize güvensin. Biz yanlış hiçbir şey yapmıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ PEŞİN İSTİYOR

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Beşiktaş'ın 4 milyon euroluk bonservis bedelinin büyük bölümünü peşin istediği, Eintracht Frankfurt'un ise buna yanaşmadığı aktarıldı. Alman ekibinin ödemeyi taksitler halinde yapmak için bastırdığı ve şimdiye kadar geri adım atmadığı kaydedildi. Kulüplerin ortak bir noktada buluşması halinde resmi imzalar atılacak ve transfer tamamlanacak. Aksi halde Rıdvan'ın Eintracht Frankfurt'a transferi gerçekleşmeyecek. Rıdvan takımda kalır ve yeni sözleşme imzalamazsa sezon sonu serbest kalacak. (Milliyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Abbascan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence kalsın çok iyi bir kanat oyuncusu kendisiyle gurur duyuyorum bu kadar iyi bir tecrübe tebrik ediyorum
    Cevapla
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    bir yıl çok değil bakarsın yeni sene her şey değişir emr ve bjkşaşk...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah satılmaz elde kalır ve Beşiktaş kontratını uzatır rıdvan gibi bir sağ bek kolay kolay bulunmaz pardon sol bek çok hırslı ve fuleli oynuyor iki sene sonra Beşiktaş çok daha yukarı fiyatlara satar onu
    Cevapla
  • poroşenko 1 yıl önce Şikayet Et
    adam solda oynuyo
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmesini uzatıp Rıdvan 1 yıl daha takımda tutup seneye daha pahalıya satabiliriz . En azından uyum sorunu yok.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarim pürüz giderilemez de bir yıl daha bizde oynar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle