Arda Turan'dan Beşiktaş itirafı! 'Teklif aldım...'

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, kötü günler geçirdiği dönemde Beşiktaş’tan teklif aldığını söyledi.

GİRİŞ 28.06.2022 21:22 GÜNCELLEME 28.06.2022 21:22
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Arda Turan, kariyeri ve geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Turan, TV 100'e konuk olduğu programda merak edilenleri cevapladı.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Arda Turan, futbolu bırakmayı ve teknik direktör olmayı planladığını açıkladı.

"Süper Lig'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum"

Gelecek planlaması hakkında konuşan Arda, "Galatasaray'da oynayamayacağıma göre, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde olur, rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Ekibimi topluyorum." dedi.

"Sergen Yalçın'ı canım kadar severim"

Arda Turan ayrıca, kötü günler geçirdiği dönemde Beşiktaş’tan teklif aldığını söyledi. Teknik direktör Sergen Yalçın’a teşekkür eden Turan, "Sergen Yalçın'ı canım kadar severim. Benim sıkıntılar yaşadığım günlerimde bana telefon açtı, 'Beşiktaş'a gelmek ister misin?' dedi. Sergen ağabey hiç kimsenin sahip çıkmadığı kadar bana sahip çıktı" ifadelerini kullandı.

"Oyunu doğru oynamıyoruz"

Teknik adamların kadroya göre sistem belirlemesi gerektiğini söyleyen Arda, "Oyunu doğru oynamıyoruz. Doğru insanlarla oynamıyoruz ve bunda ısrar ediyoruz. Mesut Özil ya da Bakasetas varsa oyunu neden onun üzerine şekillendirmiyorsun? Mesut Özil'i sağ kanatta oynatırsan nasıl verim alacaksın?" diye konuştu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • asev 1 yıl önce Şikayet Et
    La get artık birde teknik direktör olacakmış.
    Cevapla
  • Seyfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni Beşiktaş kulübünde istemiyoruz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    BJK seni ne yapsın?
    Cevapla
  • GS lı Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda tüm açıklamalarını dinledim okudum.Sen mğkemmel bitmesi gereken bir kariyerin,seni destekleyenleri utandıracak şekilde bitiren,vücudu yemekhane kedisine dönmüş bir timsalisin.Gs bana pasta kesmedi jübile yapmadı formamı asmadı diyorsun.Transfer olurken 13 milyon avro kazandırdım ben diyorsun.E eyvAllah.Peki sonrası.Ya ne yaptın Türk futboluna.Ne ne? Puyol muydun,baskette Lary Bird müydün,Fb li Alex,Gs lı Hagi miydin ki forman asılsın? Sus artık.Sende Terimde iyice bıktırdınız.gözümüz görmesin sizi artık.
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Keske gitseydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle