Alex Teixeira'ya 5 milyon euroluk teklif!

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira'ya Katar, Arabistan ve Çin liglerinden ilgi olduğu öne sürüldü.

Alex Teixeira'ya 5 milyon euroluk teklif!
Alex Teixeira'ya 5 milyon euroluk teklif!
GİRİŞ 27.06.2022 09:06 GÜNCELLEME 27.06.2022 20:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’a geçen sezonun başında transfer edilen Alex Teixeira, Kara Kartal’da beklenen etkiyi yaratamadı. 3.2 milyon Euroluk maaşı sebebiyle yönetimin yolları ayırmayı planladığı oyuncuya bu konuda bilgilendirme yapıldı.

Beşiktaş ’a geçen sezonun başında büyük umutlarla transfer edilen Alex Teixeira, Kara Kartal’da beklenen etkiyi yaratamadı.

Yüksek maaşı nedeniyle yollar ayrılmak isteniyor

3.2 milyon euroluk maaşı sebebiyle yönetimin yolları ayırmayı planladığı oyuncuya bu konuda bilgilendirme yapıldı. Menajeri aracılığıyla yeni kulüp bulmak için çalışmalarda bulunan Teixeira’ya Katar, Arabistan ve Çin’den 5 milyon Euro maaşlı teklifler var.

Geçen sezon performansı

Brezilyalı yıldız geçen sezon Beşiktaş forması altında tüm kulvarlarda 31 karşılaşmaya çıkmış ve 4 gol, 1 asist ile hayal kırıklığına sebep olmuştu.

Teixeira'nın siyah-beyazlı takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen satın gitsin
    Cevapla