Fransızların bitmeyen Ersin Destanoğlu aşkı

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için Fransız ekibi Nice'in özellikle ısrarcı olduğu belirtilirken, yönetimin 10 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Fransızların bitmeyen Ersin Destanoğlu aşkı
Fransızların bitmeyen Ersin Destanoğlu aşkı
GİRİŞ 19.06.2022 12:49 GÜNCELLEME 19.06.2022 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Ersin Destanoğlu için Nice ile görüşüyor. Fransız basını Nice'in Beşiktaş ile sayısız görüşme yaptığını ancak bir türlü Siyah-Beyazlı kulübü ikna edemediğini yazdı.

Get French Football News haberinde "Nice kaleciyi getirmek için son aylarda sayısız girişimde bulundu. Ancak şu ana kadar sonuç alamadı" ifadeleri kullanıldı. Oyuncuyla daha önce anlaşmaya yakın oldukları vurgulanırken, "Nice şu anda Nantes, Lyon ve RB Salzburg ile rekabet ediyor. Bununla beraber 21 yaşındaki eldiven için Salzburg'un 6 milyon euroluk teklif sunduğu yinelendi. Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nu 10 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmak istemiyor." denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Zübeyir 1 yıl önce Şikayet Et
    kamuoyu oluştura oluştura satamadılar gitti şunu, o iş zor istikrarlı bir başarısı olması lazım
    Cevapla
  • Mga 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne istikrarı olması lazım. Sezon boyunca adam BJK kalesini korumuş. Daha ne isrikrar lazım. Artı istatistikleri ortada kötü olan bir takımda bile en iyi oyunculardan. Ersin kadar olmayan kalecilere kamuoyu oluşturuyorsunuz ama isteyen yok. Boş boş yazıyorsunuz başka işiniz yok.
    Cevapla