Güven Yalçın: Ronaldo bile isteyemez

Beşiktaş’la yeni sözleşme için oynama garantisi istediği iddia edilen Güven Yalçın, suskunluğunu bozdu.

Güven Yalçın: Ronaldo bile isteyemez
Güven Yalçın: Ronaldo bile isteyemez
GİRİŞ 13.06.2022 10:48 GÜNCELLEME 13.06.2022 10:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’a 2018-19 sezonunun başında büyük umutlarla Bayer Leverkusen’in genç takımından transfer edilen Güven Yalçın, kısa sürede büyük bir çıkışa imza atmıştı. Siyah-Beyazlı formayla yıldızını parlatması sonrasında A Milli Takım ’a kadar yükselen genç forvet, istikrar sorunu yaşaması sonrasında geri planda kalmıştı. Beşiktaş’taki sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta futbolcu statüsünde bulunan Güven, geleceğiyle ilgili olarak Fanatik’e konuştu.

Kartal’dan yeni kontrat için oynama garantisi istediği iddialarını yalanlayan 23 yaşındaki futbolcu, “Şu anda Antalya’dayım. Yeni sezon için bireysel olarak hazırlıklara başladım. Hocamız Valerien Ismael’in benim takımda kalmamı istediğini biliyorum. Ben de kalmak istiyorum. Oynama garantisi talebinde bulunduğum iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Cristiano Ronaldo bile böyle bir talepte bulunamaz” ifadelerini kullandı.

‘Araya seçim girdi’

Beşiktaş Kulübü’yle yeni sözleşme temaslarının devam ettiğini söyleyen Güven Yalçın, “Menajerim, Beşiktaş Yönetimi’yle görüşüyor. Galiba araya seçim girdiği için temaslar biraz uzadı. Ben de haber bekliyorum. Çarşamba gününe kadar Antalya’da çalışmalarımı sürdürüp ardından Almanya’ya geçeceğim” ifadelerini kullandı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    İmzalıyorsan imza, yoksa yürü git, yolun açık olsun Beş senede bir şey beceremedin bir de kendini Ronaldo ile kıyaslıyorsun
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sene Fenerbahçe şampiyon krallll
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır her sezon başında Fenerbahçe şampiyon.Ya sezon sonunda........
    Cevapla
  • Bolulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener her sezonun başında şampiyon ama Bi bak en son nezaman olmuş krall
    Cevapla
  • Cekil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayirdir. Parola hep bu sene ama hangi sene
    Cevapla
  • 1453RTE 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini geliştiremeyen biri çöp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle