Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu ayrılığın eşiğinde!

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın ardından Ersin Destanoğlu da takımdan ayrılıyor. 21 yaşındaki kaleci için Avrupa'nın 4 farklı liginden kulüpler siyah beyazlı yönetim ile temasa geçti.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu ayrılığın eşiğinde!
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu ayrılığın eşiğinde!
GİRİŞ 12.06.2022 16:35 GÜNCELLEME 12.06.2022 16:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, bir ayrılığa daha hazırlanıyor. Eintracht Frankfurt'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın ardından Ersin Destanoğlu da kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Dev talipler var

21 yaşındaki kaleci için Fransa, Almanya, Avusturya ve Hollanda'dan kulüpler Siyah-Beyazlılar ile temaslarını sürdürüyor.

Nantes, Lyon, Nice, Ajax, Schalke 04 ve Red Bull Salzburg, 21 yaşındaki file bekçisini kadrosuna katmak kulüpler arasında yer alıyor.

Sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan milli kaleci, gelecek sezonun devre arasınde serbest durumda olacak.

Ersin'den bonservis geliri elde etmek isteyen Beşiktaş, transfer dönemi sona ermeden en iyi teklifi sunan kulüple anlaşmaya çalışacak.

Siyah beyazlıların altyapısından yetişen Ersin, son 3 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, geride kalan 3 sezonda 86 maçta forma giydi. (NTV Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Abubakar oynamayınca takım bitti, adama 3 kuruş daha verip tutamadılar, sayesinde şampiyon olduk, tek başına takım mış, gidince 0 çektik şampiyon lar liginde, golcü yok onun gibi,,,15 gol atınca nisanda sözleşme sini uzatacaklardı takır takır atıyor, sonra değerlendi, iyi adamı kaçırdılar, şampiyonlar liginde 2 gol atsa parasını çıkarırdı, karıyla satardık, bonservisi yoktu, batuşi 6 ay sonra atmaya başladı, muleka iyi, tosun la öbürüde tutar inşallah
    Cevapla
  • necip 1 yıl önce Şikayet Et
    utku ersinden daha iyi kalecidir ona şans versinler
    Cevapla
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi para, Cenki de bonus verin, bari zararı olmaz, Abubakar ı bir daha zor bulursunuz
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hain abubakar gelmesin zor zamanda bırakandan hayır gelmez.
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanılmaz bir kaleci değil zaten satın gitsin
    Cevapla
  • fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin. Süperligte yeminle bundan daha kötü kaleci yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle