Alex Teixeira'ya Katar'dan flaş teklif!

Beşiktaş'ta beklenen performansı gösteremeyen Alex Teixeira'ya talip çıktı. Brezilyalı yıldız bir süre daha bekleyip yol haritasını belirleyecek.

Alex Teixeira'ya Katar'dan flaş teklif!
Alex Teixeira'ya Katar'dan flaş teklif!
GİRİŞ 05.06.2022 11:16 GÜNCELLEME 05.06.2022 23:15

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Alex Teixeira'nın geleceğine dair yeni gelişmeler yaşandı.

Brezilyalı futbolcunun menajeri Junior Mendonça geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Alex, şu anda tatilde ve Brezilya'ya dönmek gibi bir planımız bulunmuyor. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmemiz var ve tek amacımız sözleşmeye sadık kalıp Beşiktaş'ta 1 yıl daha geçirmek." demişti.

KATAR'DAN TEKLİF GELDİ

Bu açıklama sonrası, Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Alex Teixeira'ya Katar'dan talip çıktı. Siyah-beyazlılar, 1 yıl daha kontratı bulunan Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırarak 2.7 milyon Euroluk mali yükten kurtulmak istiyor.

32 yaşındaki futbolcu Avrupa'da kulüp arasa da henüz istediği seviyede teklif alamadı. Tecrübeli 10 numaranın bir süre daha arayışına devam edeceği, istediği gibi bir kulüp bulamadığı takdirde Arap yarımadasından ziyade ülkesi Brezilya'ya dönüş seçeneğini düşüneceği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.