Trezeguet bombası! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş, Mısırlı oyuncu Trezeguet ile her konuda, Aston Villa ile kiralık ücretinde anlaştı. Satın alma opsiyonu için de görüşmelerde sona gelindi.

GİRİŞ 03.06.2022 11:28 GÜNCELLEME 03.06.2022 23:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bonservisi Aston Villa'da bulunan ve geçen sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Trezeguet, Beşiktaş forması giymeye çok yakın.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk olarak Trezeguet ile anlaşmaya vardı. Başakşehir'de tekrar forma giymek istemeyen 27 yaşındaki oyuncu Beşiktaş için çok heyecanlı. Siyah beyazlı idareciler transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Trezeguet'nin, Aston Villa'dan kazandığı 3,1 milyon avronun yarısının ödenmesi konusunda da anlaşmaya varıldı.

Siyah beyazlılar ayrıca kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunması için ısrarcı. Aston Villa'nın opsiyonu 8 milyon avro olarak belirlemek istediği öğrenildi.

İki kulübün bu konuda pazarlıkları devam ederken, olumlu geçen görüşmeler sebebiyle Trezeguet'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. 

KAYNAK: TÜRKİYE
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 11
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    Trezeguet Trabzonspor için bulunmaz sol kanat oyuncusu hem de NWEKAME den ucuz ve yetenekli ama Abdullah Avcı onu göremez.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk bunu alamaz
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kızdırma seni bile alır top toplayıcı olarak çalıştırır
    Cevapla
  • aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    balon
    Cevapla
  • Eko 1 yıl önce Şikayet Et
    Git futbol ogrende gel o zaman
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani 1.500.000 Euro kimin parasını kime veriyorsun ey Beşiktaş başkanı.bu ne yağma Hasan'ın böreği kimin parası bu,bunlar kaç kuruşluk futbolcular bunları 1000 defa cebinden çıkaracak hem Türkiye'de hem Romanya'da Arnavutluk'ta ve Bulgaristan'da binlerce var 1.500.000 Euro demek 35 milyon TL para demek nasıl paralar bunlar.ondan sonra da battık cumhurbaşkanı kurtar gel bizi diye eline ayağına düşüyorsunuz. yapmayın cumhurbaşkanım bunlara tek kuruş vermediğiniz yüzlerine bakmayın bunların. Türkiye'de oynanan futbol Avrupa amatör kümesi seviyesindedir. hiçbir teknik adam ve futbolcu 150.000 Euro'nun üzerinde bir parayı hak etmiyor üstü soygundur vurgundur hırsızlıktır.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Ların den daha faydalı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle