Vida'dan ayrılık sonrası olay sözler!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Domagoj Vida sessizliğini bozdu. Hırvat futbolcu siyah-beyazlı yönetimin kendisine sunduğu teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Vida'dan ayrılık sonrası olay sözler!
Vida'dan ayrılık sonrası olay sözler!
GİRİŞ 02.06.2022 22:01 GÜNCELLEME 02.06.2022 22:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren ancak kontrat yenileme görüşmelerinden sonuç alınamayan Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida kendisine İngiltere, İtalya ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Başarılı oyuncu ayrıca Kara Kartal'dan da istemeyerek ayrıldığını dile getirdi.

"En son 2 milyon Euro'ya ineceğimi söyledim"

Tatile çıkmadan önce İstanbul'da arkadaşlarıyla sohbet eden Hırvat oyuncunun, Beşiktaş için yıllık ücretinden ciddi anlamda indirime gittiğini belirterek, "En son 2 milyon Euro'ya kadar ineceğimi söyledim. Kulüp bana 1 milyon 200 bin Euro civarı bir teklif yaparak adeta git dedi. Yapacak bir şey yok. Beşiktaş'ta çok güzel yıllarım geçti. Kimseye kırgın değilim. Burayı unutamayacağım. Gönül isterdi ki kalayım ama olmadı" dediği öğrenildi.

Vida'ya 4 teklif var

Siyah-beyazlılardan yıllık 3.7 milyon Euro kazanan Vida'ya, şimdiye kadar Galatasaray, Başakşehir ve ülkesinden Osijek ile Hajduk'tan teklif geldiği iddia edilmişti.

Domagoj Vida'nın performansı

2018 yılında Ukrayna ekibi Dynamo Kiev'den ayrılan ve bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu siyah-beyazlı takımda 164 resmi karşılaşmada görev yaptı. Bu periyotta rakip fileleri 16 kez havalandıran Hırvat oyuncu, 1 de asist yaptı ve toplamda 17 gole direkt olarak katkı sağladı. Vida'nın güncel piyasa değeri ise 2.40 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Yönetimin sunduğu para bile çok senin gibi futbolcuya Sende git ne duruyorsun kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok hata yapıyordu fb maçında topu kaleciye vereyim derken fb li futbolcuya topu teslim edip gol yememizi unutamıyorum amatör futbolcuların yapmayacağı hataları yapıyordu iyi oldu gittiği
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene takımı batıranların başında sen ve yeni gelenler vardı nkodu hep sakat larin 3 at 10 yat gezal motoru son maçlarda ısındı batşu tekşu pişu hep boş çıktı necip mi gol atsın kalecimi
    Cevapla
  • bati trakyali 1 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi bir oyuncu ama istedigi para cok fazla keske besiktasta kalsaydi ama istedigi parayi kimse vermes araplar haric
    Cevapla
  • birdost 1 yıl önce Şikayet Et
    son iki yılda idare ediyordu, siyasetini yeni takımında yapar artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle