Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Teixeira'nın menajeri açıkladı

Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia edilen Alex Teixeira'nın menajeri, Junior Mendonça, "Beşiktaş'ta 1 yıllık sözleşmesi daha var ve bizim düşüncemiz bunu eksiksiz yerine getirmek" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Teixeira'nın menajeri açıkladı
Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Teixeira'nın menajeri açıkladı
GİRİŞ 02.06.2022 20:19 GÜNCELLEME 02.06.2022 20:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'nın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.

Siyah-Beyazlı ekipten ayrılacağı iddia edilen tecrübeli futbolcunun menajeri, transfer açıklamasında bulundu.

"Alex'in Beşiktaş'ta 1 yıllık sözleşmesi daha var"

Brezilya basınına konuşan Junior Mendonça, Alex Teixeira'nın Palmeiras'a transfer olacağına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Bu haberler doğru değil. Alex'in Beşiktaş'ta 1 yıllık sözleşmesi daha var ve bizim düşüncemiz bunu eksiksiz yerine getirmek" ifadelerini kullandı.

Brezilya'ya döneceği iddia edilmişti

Özellikle son dönemde Teixeira'nın takımdan ayrılacağı ve Brezilya'ya döneceğine dair haberlerin gündeme gelmişti.

Beşiktaş'ta beklentilerin altında kaldı

Alex Teixeira, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 30 maçta 4 kez gol atma başarısı gösterdi ve 1 kez de asist yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • bati trakyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol eskiyalari para kopartmaya bakiyolar hic afetmiyolar firsat bu firsat hadi kolay gelsin size
    Cevapla
  • birdost 1 yıl önce Şikayet Et
    yatmaya geldik diyorsun, dominik buradan sıcak diyorlar. orayı da bir düşün istersen
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulmuş yağlı kapıyı gidermi.ondan sonra devlete yalvarinki vergi borçlarını silsin.tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o paralarda.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Derhal ve acele gönderin derhal bir acele defolsun Türk futbolunu mali olarak iflas ettiren bu çirkin transfer politikası çarçabuk bitirilmeli.150.000 Euro'nun üzerinde bir futbolcu transferine teknik adam da dahil izin verilmemeli,futbol piyasası şeffaf hale getirilmeli her türlü karanlık ilişkiden Türk futbolu temizlenmeli milyon dolarlık transferlerin içerisinde kirli ilişkiler var bunu herkes bilsin.adli makamların mutlaka takip etmesi gerekiyor bu tür alım satımları.
    Cevapla
  • Cokerken 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Çebi önceki yönetime lenstir lahic dir olmadık lafları sayabsaya suclaya suclaya bir hal oldu. Şimdi gelsin bu adamın parasını kendisi cebinden versin madem okadar erkek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle