Serdar Saatçı sürprizi! İtalya'dan talip var

Sinisa Mihajlovic yönetimindeki Bologna, Beşiktaş'ta forma giyen Serdar Saatçı'yı kadrosuna katmak istiyor.

Serdar Saatçı sürprizi! İtalya'dan talip var
Serdar Saatçı sürprizi! İtalya'dan talip var
GİRİŞ 01.06.2022 19:37 GÜNCELLEME 01.06.2022 19:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

   
Haber7 Spor Servisi

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Serdar Saatçı'ya İtalya'dan talip çıktı.

Teknik Direktör Valerian İsmael'in yaz kampında son durumunu gördükten sonra takımda kalması ya da kiralık gönderilmesi için karar vereceği Serdar Saatçı için beklenenden daha erken bir ayrılık gerçekleşebilir. Serie A ekiplerinden Bologna, Beşiktaş ile bir yıllık sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Mihajlovic, Ajax maçında gözüne kestirdi

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Bologna Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçından itibaren Serdar Saatçı'yı izlemeye aldı ve sezon sonunda transfer edilebilir raporu verdi.

Beşiktaş 5 milyon Euro isteyecek

İtalyan ekibi, Beşiktaş'a genç futbolcunun fiyatını sordu ancak seçim arasına giren siyah-beyazlı yönetim Bologna cephesinden süre istedi. Tarafların önümüzdeki günlerde resmen masaya oturarak pazarlıklara başlayacağı öğrenilirken, Beşiktaş yönetimi Serdar Saatçı'nın bonservisi için 5 miyon Euro civarında bir rakam düşünüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Satarlar 5 milyona ondan sonra 10 milyona bulurlar bir moruk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence 10 milyon çekin.verirlerse ne ala.Vermezlerse kardasın.Onu 5 e sat yerine alacağın adama 10 maliyet yaparsın.
    Cevapla