Sörloth pahalı geldi! İşte alternatifler...

Beşiktaş'ta mevcut yönetim golcü transferi için kolları sıvarken Alexander Sörloth'un ardından iki isim daha gündeme geldi.

Sörloth pahalı geldi! İşte alternatifler...
Sörloth pahalı geldi! İşte alternatifler...
GİRİŞ 27.05.2022 10:31 GÜNCELLEME 27.05.2022 10:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Leipzig, Fenerbahçe'nin de ciddi şekilde ilgilendiği Alexander Sörloth için yüksekten uçtu. Alman ekibi, Beşiktaş'tan Norveçli yıldız için 12 milyon Euro talep edince yönetim listedeki diğer adaylara yöneldi.

Kara Kartal, Polonyalı Adam Buksa konusunda vites artırdı. ABD ekibi New England ile pazarlıklara hız verildi.

Diğer aday ise Bas Dost. Boşa çıkacak olan 32 yaşındaki forvetin menajeriyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Yörük 1 yıl önce Şikayet Et
    Beni alın gol sıkıntısı çekmezsiniz birsürü gol atarın
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth un pesinde kosmayi birakin. Yeni Sörlothlar bulmaya bakin.
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth ile Türk takımları boşa vakit kaybetmemli, Ancak seneye gelir sötrloth, hem aldığı ücret hemde bonservis buna engel. 4 senelik kontrat var ve 2 senesi doldu. seneye 3 dolacak. o zaman kulubu yumuşar, sörlothda ballı maaş bitmeye yakın olduğundan tekliflere bakar.
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth Leipzigde xok basarisiz oynadi. Ispanyaya kiralandi oradada basarisiz. 2 yil saha kontrati var ama leipzig onu tekrar takima almaz. Buyuk bir olasalikla yine kiraya verilir veya satilir.
    Cevapla