Ahmet Nur Çebi listesini teslim etti!

Yönetim kurulu listesini teslim eden Beşiktaş başkan adayı Ahmet Nur Çebi, "Keşke daha fazla adayın olduğu bir seçim olsaydı" dedi.

GİRİŞ 26.05.2022 17:08 GÜNCELLEME 26.05.2022 18:53

Beşiktaş'ta bu pazar yapılacak olan olağan seçimli genel kurul öncesinde, başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.

Genel kurul öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, "Benim bir görev sürem tamamlandı. Tekrar aday oldum. Yaklaşık bir hafta bir liste verdim, bugün ikinci listeyi arz ettim. Görev yaptığım tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Bu süreç, geçmişten daha zordu ve gelecekten de daha zor olacak. Bir kısmı ile yollarımız şimdilik ayrıldı. Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Gidenlere teşekkür ediyoruz, gelenlere hayırlı olsun diyoruz." dedi.

Ahmet Nur Çebi ayrıca, "Diğer aday arkadaşa da başarılar diliyoruz. Keşke daha fazla adayın olduğu bir seçim olsaydı. Tercihim oydu. Umarım bundan sonraki dönemde daha fazla kişinin katıldığı seçim yaşarız. Beşiktaş için hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaş büyük, 120 yıllık bir camiadır." ifadelerinde bulundu.

Ahmet Nur Çebi yönetimden ayrılan üyelere teşekkür ederken, yeni yönetici adaylarına da başarılar diledi. Çebi'nin listesinde yer alan isimler şu şekilde; 

Emre Kocadağ
Serhan Çetinsaya
Engin Baltacı
Umut Tahir Güneş
Celal Aral
Murat Kılıç
Mehtap Mutlu Şenferah
Ali Bayrak

YEDEK ÜYELER:

Bilgehan Cenk Sürmen
İbrahim Kemal Dillioğlu
Umut Şenol
Seyit Ateş
Melih Arslan

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.