Cyle Larin noktayı koydu! "2 milyon euro"

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin, yönetimle yapılan maaş pazarlıklarında 2 milyon euroyu alt limit olarak belirledi.

Cyle Larin noktayı koydu! "2 milyon euro"
Cyle Larin noktayı koydu! "2 milyon euro"
GİRİŞ 26.05.2022 11:04 GÜNCELLEME 27.05.2022 00:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi iç transferde, Fransız teknik adamın gelecek sezon da çalışmak istediği Cyle Larin ile henüz anlaşabilmiş değil.

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş'ın çifte kupayla kapattığı sezonda takımı birçok maçta taşıyan, bu sezon ise istikrarsız performansı ile zaman zaman eleştirilen Larin'in menajeri Nick Mavromaras, şu anda primler hariç yıllık 1.6 milyon euro kazanan futbolcusu için pazarlığı yıllık 2.5 milyon euro garanti paradan açmıştı. Beşiktaşlı yöneticiler ise en fazla 1.9 milyon euro verebileceklerini kaydettiler.

"Fedakarlık beklemek benim hakkım"

Beşiktaş yönetimi, 11 milyon Euro piyasa değeri biçilen ve sözleşmesi 30 Haziran'da sona eren 27 yaşındaki futbolcuyu bedavaya kaybetmemek için pazarlık masasından hemen kalkmak istemezken Larin'i iknaya uğraşıyor.

Yıldız futbolcunun Beşiktaşlı yöneticilere "Takımda kalmak istiyorum ancak biraz fedakârlık beklemek benim hakkım. 2 milyon eurodan aşağıya imzalamam. Vida ve Ljajic yıllık 3.5 milyon euro alırken, ben çok ucuza oynadım. Dünya Kupası'nda da forma giyeceğim, o zaman fiyatım artabilir. Bunları da göz önüne almalısınız" dediği öğrenildi.

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 14
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli diger futbolcular 3.5 e oynarken kendisi gayet min. para aldi . şimdi yukselme seviyesinde bir futbolcu orta yol bulunup . satiştan kar bile yapilabilir . bjk taraftari kalitesinin farkina varmali larinin
    Cevapla
  • Murat20 1 yıl önce Şikayet Et
    Larin de pozisyonları harcıyor Beşiktaş ın golcüsü değil bence gitsin
    Cevapla
  • tttdfı 1 yıl önce Şikayet Et
    bedavaya gitmeneli zate satcaklsr onun için imzalanıp satılcak 7 10 milyona
    Cevapla
  • nikelaj 1 yıl önce Şikayet Et
    en fazla 1.2 eder. yillik 20 milyon lira neyine yetmiyor. ne iş yapti ki zaten.
    Cevapla
  • 58 Sivas 1 yıl önce Şikayet Et
    bekleme yapma
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin bekleme yapmasın tarifeli uçakla gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle