Ceyhun Kazancı: Olumlu sonuç almayı umuyoruz!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun hazırlıkları yapılırken Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan'la da sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor.

Ceyhun Kazancı: Olumlu sonuç almayı umuyoruz!
Ceyhun Kazancı: Olumlu sonuç almayı umuyoruz!
GİRİŞ 23.05.2022 22:43 GÜNCELLEME 23.05.2022 22:43

Beşiktaş alt yapısında yetişen ve A Takım'da gösterdikleri performansla isimlerinde sıkça söz ettiren Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan'la sözleşme uzatmak için görüşmeler başladı. 

Haber Global'e konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, genç oyuncularla sözleşme uzatmak için görüştüklerini ve olumlu sonuç almayı umduklarını söyledi.

Kazancı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ersin Destanoğlu, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan ile sözleşme uzatma görüşmelerinde bulunuyoruz. Yakın bir zamanda olumlu sonuç almayı umuyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.