Beşiktaş'ta tek hedef Sörloth!

Gelecek sezon için kadroda köklü bir değişim hedefleyen Beşiktaş, forvete Sörloth'u transfer edebilmek için canla başla uğraşıyor.

Beşiktaş'ta tek hedef Sörloth!
Beşiktaş'ta tek hedef Sörloth!
GİRİŞ 21.05.2022 16:18 GÜNCELLEME 21.05.2022 17:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ile koordineli bir şekilde çalışan Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın listede olan oyuncularla ön görüşmeleri tamamladığı ve çoğu ile ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Yönetim, eğer hedefine ulaşırsa yıllardır yaşanan sezon başı kampına oyuncu yetiştirememe sıkıntısını ortadan kaldırmış olacak. Siyah-beyazlıların anlaştığı futbolcuları açıklamak için transfer döneminin açılması bekliyor.

Beşiktaş, bir tek santrafor konusunda Leipzig'in futbolcusu Alexander Sörloth'u bekliyor. Futbolcuyu kadrosuna katmak için Alman kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Kartal, futbolcunun menajeri ile İstanbul'da yaptığı görüşmede Sörloth'un Türkiye'de oynamaya sıcak batığı bilgisini almıştı. Transfer sürecinin 1 ay sürebileceği belirtildi. (Fanatik) ?123

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    vize Trabzonspordan geçer
    Cevapla
  • bjkli 1 yıl önce Şikayet Et
    bi olcay daha buluruz veririz sesinizi kesersiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de transfer üst limiti 150.000 Euro'yu ya da Doları geçmemeli ve asla milyonlarca dolar verilerek alınan bu çerçöp takımı bu ülkeye atılmış kazıktır ve bu ülkenin kör kuruşunu bunlara yedirenin Allah 1000 türlü belasını versin. Arnavutluk Romanya ve Bulgaristan liglerinde başarıya aç binlerce genç var getirin oynatın. Bunlara milyonlarca dolar veren yönetici yanlış bir iş yapıyor daha da ötesi karanlık bir dünyanın aleti oluyor.
    Cevapla
  • vayyyy babooooooo 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadas daha dun Trabzonspor baskani acikladi turkiyede oncekik buzde diyor siz gazeteciler kendi kendinize transfer cittuyetten cok uzak turkiyedeki tum gazeteler umarim bunu yayinlama cesareti gosterirsiniz
    Cevapla
  • Fazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    reis öncelik şöyle bizde; beşiktaş verdiği paranın aynısını biz verirsek bize gelmesi gerek ama o fiyataı veremezsek bizde ki hgaç çıkmış oluyor.. ve beşiktaş 3 milyon euro dan bahsediyor bu bize fazla..
    Cevapla
  • Cebi istifa 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam yandik sezon baslayana kadar pesinden kosariz sonunc herzamanki gibi alamayiz sonra cebi filim yapar yine oyuncusuz kaliriz herzaman ayni filim hep gec kaliniyor hemde cok gec
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle