Cenk Tosun'un istediği rakam dudak uçuklattı!

Everton ile sözleşmesi biten eski oyuncusuna kapıları açan Beşiktaş, Cenk Tosun'dan aldığı yanıtla şok oldu.

Cenk Tosun'un istediği rakam dudak uçuklattı!
Cenk Tosun'un istediği rakam dudak uçuklattı!
GİRİŞ 20.05.2022 09:39 GÜNCELLEME 20.05.2022 17:20
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda 13 isimle yollarını ayırıp 6-7 takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta öncelik hücum hattına verilmişti. Beklentilerin uzağında kalan Batshuayi'nin kiralık sözleşmesini uzatmamaya karar veren Siyah-Beyazlılar yıllık 1.7 milyon Euro'luk öneriyi kabul etmeyen Larin'le de yolları ayırma kararı almıştı. Hücum hattı için Sörloth ve Bas Dost transferlerine odaklanan Beşiktaş'ta eski oyuncularından Cenk Tosun ismi de gündemdeydi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin önceki gün basın toplantısında yıldız oyuncu için, "Bizim evladımız ancak ücret konusunda aramızda ciddi bir fark var" demişti. Cenk'in Siyah-Beyazlılar'dan sezonluk 3 milyon Euro istediği öğrenildi.

'Artık o rakamlar yok'

Milli oyuncunun bonservis bedeli olmadığı için bu rakamı talep ettiği belirtildi. Cenk'in istediği rakam Başkan Ahmet Nur Çebi'yi kızdırdı. Çebi'nin yıldız oyuncunun menajerine, “Kendisine verilmiş sözüm var. Ancak dönüş için kulübün şartlarını kabul etmek koşuluyla. Artık o rakamlar yok. Cenk için tavan ücretimiz 1.5 milyon Euro. Bunu kabul ediyorsa yarın gelsin imzasını atsın. Etmiyorsa futbol yaşantısında başarılar diyorum" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Cenk Tosun geçen sezon kiralık oynadığı Beşiktaş'ta geçirdiği sakatlığın ardından katıldığı Everton'da ligde 1, FA Cup'ta ise 2 maçta görev aldı.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIM"

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, açıklamalarda bulundu.

Şu anda çok fitim, hiç olmadığım kadar fitim. Kendimi süper hissediyorum. İyi bir kamp döneminin ardından yeni takımımla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyorum. Bonservisi elinde olan bir futbolcuyum. Türkiye, İngiltere, İspanya, Amerika ve Dubai'den teklifler var.

"SÜPER LİG'DE EN AZ 15 GOL ATARIM"

"Ancak şampiyonluk için mücadele eden, Avrupa hedefi olan takımlarda forma giymek istiyorum. Çünkü o yarışmacı heyecanı seviyorum. O heyecanı özledim. Türkiye neden olmasın? Süper Lig'i bilen bir oyuncuyum. Menajerimle ve babamla oturup en iyi kararı vereceğiz. Türkiye'de minimum 15 gol atarım diye düşünüyorum."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep ten İstanbul'a gelerek BJK de hakkını kullandın. Bu defa şampiyona gel, şampiyonlar liginde oynarsın. Ama 3 milyon liraya imza at. Euro'yu boş ver. İngiltere'de sterline imza attın yaramadı sana yılın çoğunu sakat geçirdin. hem milli takıma da yükselirsin tekrar.
    Cevapla
  • Xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin basimiza bela olur
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri ona ingiltere de kadroya bile giremediğini ve dünya yıldızı olmadığını söylemesi lazım ki rüya dan uyansın gerçek dünyaya dönsün
    Cevapla
  • Quaresma 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenk tosun bedava da oynasa gelmesin çok yüceltmiş kendi ni eminim yüksek konuşmaları nın çeyreğini sergileyemez
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon TL bile çok, lafa geldi mi beşiktaş ın çocuğu
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupa liğinde topcu yerine konmayanlar burada mılyon mılyon para kazanıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle