Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Ahmet Dursun ve İlhan Mansız...

Beşiktaş yönetimi, Valerien Ismael'e yardımcı arıyor. Hedefte olan isimlerin Ahmet Dursun ve İlhan Mansız olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Ahmet Dursun ve İlhan Mansız...
Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Ahmet Dursun ve İlhan Mansız...
GİRİŞ 05.05.2022 17:31 GÜNCELLEME 05.05.2022 17:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Valerien Ismael'in ekibine yerli bir yardımcı antrenör eklemeyi planlıyor. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın gelecek sezon için çeşitli isimler üzerinde çalıştığı ifade edildi. Tespit edilen isimlerin önümüzdeki günlerde Ismael'e sunulacağı aktarıldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fransız hocanın, Türk oyuncularla daha yakın ilişki kurmak için yerli yardımcı fikrine sıcak baktığı vurgulandı. Adı geçen ilk ismin de Ahmet Dursun olduğu ifade edildi. Bu gelişmenin hemen ardından Ahmet Dursun'un son yaptığı paylaşım dikkat çekti. Beşiktaş'ın eski golcüsü, Beşiktaş formalı fotoğrafını paylaşıp "Yakında" yazarken bu ifade kafaları karıştırdı.

Bir süredir Ismael'e yerli bir yardımcı hoca arandığı konuşulurken Ahmet Dursun'un da adaylar arasında bulunduğu ileri sürüldü. Dursun'un yanı sıra İlhan Mansız ismi de ortaya atılırken önümüzdeki günlerde yerli yardımcı konusunun netleşmesi bekleniyor.

AHMET DURSUN'UN PAYLAŞIMI


YORUMLAR 13
  • Hüso 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapısından girerlerse yazıklar olsun!
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kim ya...zaten futbolu bırakmışlar yıllar olmuş nerede çalışmışlar ...boş ...atiba en azından disiplinlidir....çok istiyorsa yönetim kendi işletmelerine müdür yapsın
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Atiba varken bunlar da kim ; ikiside artis takımından
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yardımcı hoca'mı yoksa tercümanlık mı yapacak....
    Cevapla
  • batar 1 yıl önce Şikayet Et
    2 sinin de bildiğim kadarıyla bi hocalık deneyimi yok, ilhan ne anlatacak genç topçulara , bir gün sakatlandım ayağımı sardılar kasıklarıma kadar , bilin ben ne yaPTIM, MOTORSİKLETLE DOLAŞTIM , ONDAN SONRA DA FUTBOL HAYatım bitti mi :)
    Cevapla
  • Zihni 1 yıl önce Şikayet Et
    HANİ HATİBA yardımcı antrenör olacakti? Hayırlısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle