Kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı

Beşiktaş, Torino'nun son teklifi olan 4 milyon Euro bonservis artı 1 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerisinde iyileştirme istedi.

Kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı
Kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı
GİRİŞ 04.05.2022 10:00 GÜNCELLEME 04.05.2022 21:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kara Kartal’ın öz kaynak düzeninden yetişen isimlerden Rıdvan Yılmaz, 20 yaşında olmasına rağmen Siyah-Beyazlı formayla 3 kupa kaldırmıştı. Sol bek hattında sergilediği başarılı performans sonrasında A Milli Takım ’a kadar yükselen Rıdvan transfer piyasasının da gözde ismi konumunda... Son 2 sezondur Alman ve Fransız kulüperinin radarında olan yetenekli futbolcuya son olarak İtalyan ekibi Torino talip oldu. Bir süredir yapılan görüşmelerde son olarak 4 milyon Euro bonservis artı 1 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerisinde bulunan Çizme ekibinin önerisini değerlendiren yönetim, kararını verdi. Siyah-Beyazlılar, Rıdvan için direkt olarak 6 milyon Euro ve sonraki satışından yüzde 35 pay istiyor. 

Hayali gerçekleşmek üzere

Bu hafta içinde Torino’dan yetkililerle görüşecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, istedikleri rakama ulaşılması halinde transfere onay vermesi bekleniyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini sürekli olarak dile getiren Rıdvan’ın da görüşmelerin sonuçlanmasını beklediği ve kulübüne bonservis kazandırarak sonrasında hayalini gerçekleştirmeyi istediği ifade edildi. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • Safa kuzugüden 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindim böyle rıdvanlar buralar hakanla bulmalıyız
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon euroya onun gibi sol bek alinabilecekmi
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Giderse yeri çok zor dolar
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraya rıdvanı geri alabileceksen sat akıllı olun biraz.
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    hani fiatı uçuyordu 4m euroluk teklife iyileştirme istemişler ne olduki 20m eurolardan 4m euroya düştü hep menajer ve basın şişirmeleri ayak oyunları sonra futbolumuz niye geriledi hiç ilerlemedi ki yurtdışında oynayan futbolcularımızdan gelen ivmeyle ilerlemiş gözüktük ama yurtiçinden bir iki isim dışında başarı sağlayan rekabet ortamı yaratan kimse gelmedi
    Cevapla