Beşiktaş ile Torino arasında kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı

Torino, Rıdvan Yılmaz için teklif ettiği 5 milyon Euro’nun peşin tutarını 3’ten 4 milyon Euro’ya, sonraki satıştan pay oranını da %10’dan %20’ye yükseltti.

Beşiktaş ile Torino arasında kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı
Beşiktaş ile Torino arasında kıran kırana Rıdvan Yılmaz pazarlığı
GİRİŞ 30.04.2022 10:17 GÜNCELLEME 30.04.2022 11:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Torino arasındaki Rıdvan Yılmaz pazarlıkları kıran kırana geçiyor. 20 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak adına ilk olarak bonuslar dahil 5 milyon Euro teklif eden İtalyan ekibi, siyah-beyazlıların sonraki satıştan pay talebi doğrultusunda %10 önerisini getirmişti.

Ancak Beşiktaş tarafından hem peşin miktarı hem de sonraki satıştan pay oranı az bulunarak kabul edilmemişti. Bu gelişmenin ardından Çizme ekibi rakamsal açıdan değişikliğe gitmese de peşin tutarını 3'ten 4 milyon Euro'ya çıkardı. Sonraki satıştan pay oranını ise Beşiktaş'ın istediği gibi %20'ye yükseltti. Görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 9
  • Siirtli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır 3-5 gol atan 3-5 çalım yaptı diye gençlerimizi avrupaya gönderiyoruz. 2 maçı aynı ciddiyetle çıkartamayan bir maç oynayıp bir maç yedek kalan futbolu daha gelişmemiş insanları avrupa alıyor ya yedek bekletiyor yada onlarda başka takımlara kiralıyor. Oysaki Kerem Arda Halil Rıdvan vs... Bu gençlerimizin en az 3 yıl kendi takımlarında sürekli yer bulup ustalaşması lazım.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro Ssonraki satıştanda %50/50 pay en mantıklı olan anlaşma aslında bjk bunun gibi sporcuları elinde tutmalı şampiyonluğa oynamak istiyorsan elindeki iyi oyuncuları neden satıyorsun yerine gelenden ne bekliyorsun ve boşa harcanan paralar türk sporu futbolu bundan dolayı hep kaybediyor.
    Cevapla
  • serkann 2 yıl önce Şikayet Et
    ben fb olarak ali koc un yerinde olsam bu genci hic kacirmam bedavaya gidiyor bence
    Cevapla
  • FB’li 2 yıl önce Şikayet Et
    Piyasa koşullarında 5 milyon euro gerçekten düşük. FB liyim ama BJK ye yazık. Ülkeme yazık. Rıdvan iyi oyuncu ve daha iyi bir fiyatı hakediyor.
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi rakam satılsın , Rıdvanın önü açılsın, Uçmanın bir anlamı yok. Sonraki transferen de pay alınacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle