Beşiktaş istiyordu! Bonservis bedeli belli oldu

Konyaspor, başta Beşiktaş olmak üzere birçok takımın radarında olan Abdülkerim Bardakçı için 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Beşiktaş istiyordu! Bonservis bedeli belli oldu
Beşiktaş istiyordu! Bonservis bedeli belli oldu
GİRİŞ 28.04.2022 18:07 GÜNCELLEME 28.04.2022 18:08
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Konyaspor'un başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı'nın bonservis bedeli belli oldu.

A Spor'un haberine göre Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı transferi için 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Yeşil-beyazlı kulüp 5 milyon Euro'nun altında olan teklifleri değerlendirmeye almayacak.

27 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Konyaspor formasıyla çıktığı 31 maçta 5 gol atıp 4 de asist yapma başarısı gösterdi. 

YORUMLAR 35
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    pse adlı ardaş beşiktaş isterse konyayıda satın alır yazmışsın senin akıl sağlığın yerinde olmadığını düşünüyorum ,Stadınız devletten krediniz devletten ama yetmiyor ve batıyorsunuz süperligde borcu en az olan kulüp Alanya ve Konyaspordur siz halinize yanin tek çıkar yolunuz arap milyarderlerin sizi satın almasi aslan parcası Koyaspor Anadolu kartalıdır Anadolunun hükümdarıdır bunu asla unutma
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli oyuncuları gümüş büyük takımlar istediklerimi altın olarak alınıyor.Birbakıyon yedek bile olamıyor.Bunlar 5 mly.üro etmeyince bu paranın altında eziliyor.Artık hertakim altyapıya önem verip oyuncu yetiştirmesi lazım.Türkiyede 5mlyon üro para ödeyecek kulüp yok.Zamanında ödeyenler acısı çıkmaya başladı.
    Cevapla
  • M. E 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşmışş, işinize gelirse. Zaten batmışsınız,bu parayı ödeyemezsiniz. Başka kapıya.
    Cevapla
  • Pse 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş isterse Konya’yı da alır Aslan parçası raat ol
    Cevapla
  • Sst 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımları kendilerini bişey zannedip Anadolu takımlarına parayı vermiyorlar,dışardan kaziklanmak daha zevk veriyor bunlara. hadi işinize bakın bjk FB gs
    Cevapla
  • Sst 2 yıl önce Şikayet Et
    Fazla geliyorsa almayın kardeşim,gidin dışardaki döküntülere paralarımız saçın.direk hücum hattına oynayan böyle stoper zor bulunur.sizin stoperler yol geçen hanı olmuş. Verirsin parayı alırsın bu kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle